SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 46

14.11.2022

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Pikkujoulusitsit 1.12.

2. Eläinsitsit 22.11.

3. Marraskuun lajikokeilu 16.11.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Keräys Tarton Turvakodin lasten hyväksi

2. Vakituinen työ tarjolla lastensuojelussa

3. Toistaiseksi voimassa oleva työ tarjolla lastensuojelussa

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Pikkujoulusitsit 1.12.

Sitsit on taas, sitsit on taas, kattila täynnä iloa!

Eli sehän olisi SOPUn ja Konekerhon pikkujoulusitsien aika. Sitsit järjestetään 1.12.2022 Hatanpään Soutupaviljongilla ja ne kustantavat jäsenille 20€. Lipunmyynti aukeaa 15.11. klo 12! Tapahtuma on tarkoitettu vain Sopun ja Konekerhon jäsenille!

Mitä se lippu sisältää? Lippu sisältää ruuan, 2 juomaa sekä alku- että jälkiherkut shottilaseissa! Huomioithan kuitenkin, ettei sitseillä tarjota koko masua täyttävää määrää, joten huolehdi ruokailuista ennen sitsejä.

Teemana sitseillä on luonnollisesti joulu, joten kaivahan tonttulakki esiin ja haalarit jalkaan!

Virallisia jatkoja tapahtumalla ei tällä kertaa ole.

Mitä? SOPU<3Konekerho pikkujoulusitsit

Milloin? 1.12. klo 18-22

Missä? Hatanpään Soutupaviljonki

2. Eläinsitsit 22.11.

Nyt on eläimellistä menoa! SOPU, SOURCE ja TaTeK ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen ja tässä on lopputulos: sitsit kaikenkarvaisille otuksille! Vedä siis haalarit jalkaan, tai pukeudu vaikka toteemieläimeksesi ja saavu Tampereen pursiseuralle 22.11.

Sitseillä tarjoillaan ruokaa, mutta kaiken laulamisen ja hauskanpidon aikana ruoka saattaa keretä jäähtymään, joten suosittelemme syömään ennen sitseille saapumista ja jättämään ennakkojuomat vähemmälle. Sitseille saa ja on suositeltavaakin tuoda omia juomia, sitsilippuun sisältyy neljä alkoholiannosta. Alkoholittomia juomiakin on tarjolla halukkaille. Käytännön vihjeenä uusille sitsaajille suosittelemme pääasiassa keskittymään mietoihin juomiin.

Me emme suvaitse minkäänlaista häirintää tai syrjintää tapahtumissaan, sillä asiaton, syrjivä ja loukkaava puhe, käytös tai viestittely ei kuulu Tampereen korkeakoulu yhteisöihin eikä muuhunkaan opiskelijaelämään.

Jos koet, että olet nähnyt tai kokenut tapahtumassamme häirintää tai muuta sopimatonta käyttäytymistä, voit tulla kertomaan asiasta illan aikana tapahtumassa paikanpäällä oleviin häirintäyhdyshenkilöille, olla järjestäjiin myöhemmin yhteydessä, tai olla myös yhteydessä SOPUn tai Tamkon häirintäyhdyshenkilöihin sähköpostitse:

miikka.kuusela@tuni.fi

susan.lindqvist@tuni.fi

hairintayhdyshenkilot@tamko.fi

MITÄ? Eläinsitsit!

MISSÄ? Tampereen pursiseuralla. Tila ei ole esteetön.

MITEN LIPPUJA SAA? Kide.appista!

MILLOIN? 22.11.2022 ovet aukeaa 17.30 ja sitsit starttaa 18.00

3. Marraskuun lajikokeilu 16.11.

Marraskuun lajikokeilu tulee olemaan täynnä kilpailuhenkeä, mutta ennen kaikkea hauskanpitoa, sillä lajina on minigolf! Suuntaamme kohti Viihdekeskus Crazyä ja pelaamme siellä 16-väyläisen crazy golfin. Kokoonnumme Viihdekeskukseen 16.11. klo 17, jokainen maksaa oman maksunsa, jonka jälkeen aloitamme kierroksen yhdessä. Ennakkoilmoittautumista ei ole. Tule siis yksin tai kavereiden kanssa, hauskanpito on taattua!

MITÄ: Minigolf

MILLOIN: Keskiviikko 16.11. klo 17:00

MISSÄ: Viihdekeskus Crazy, Puutarhakatu 21

PALJONKO MAKSAA: 7€ opiskelijalle, joten ottakaahan opiskelijakortti mukaan, muuten 10€

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Keräys Tarton Turvakodin lasten hyväksi

Mikä juttu?

Ryhmä sosionomiopiskelijoita on lähdössä Viron Tartoon järjestämään joulujuhlaa turvakodin lapsille. Tällä Tarton-reissulla on 30 vuotta pitkät perinteet sosionomikoulutuksen kanssa, jotka valitettavasti katkesivat väliaikaisesti korona-aikana. Nyt on tarkoitus lähteä herättämään perinnettä uudestaan ja tänä vuonna reissuun lähdetään omakustanteisesti, mutta jatkossa olisi tarkoitus taas yrittää saada se toimimaan yhteistyössä TAMK:n kanssa. Reissun tarkoituksena on tehdä yhteisöllinen joulujuhla turvakodin henkilökunnan kanssa lapsille, johon kuuluu sosionomien tekemä näytelmä, puuron keittoa ja leipomista, sekä lahjojen jakamista lapsille. Ryhmä reissuun on jo valittu, mutta jos sinua jäi kiinnostamaan, reissua lähdetään varmasti toteuttamaan ensi vuonnakin. Tänäkin vuonna on kuitenkin vielä mahdollisuus päästä tekemään hyvää, sillä olemme laittamassa Tartoon lähtijöiden kanssa lahjakeräyksen H0-käytävälle. Lahjat jaetaan Tartossa lapsille joululahjoina ja reissuryhmä hoitaa paketoinnin eli lahjoja ei tarvitse valmiiksi paketoida.

Lahjakeräys

Laitamme H0-käytävälle kasseja/laatikoita, joihin voi tuoda lahjoituksia. Turvakodilta toiveena lahjoiksi oli erilaiset lelut, mutta varsinkin pehmolelut ja stressiä lievittävät lelut. Tämän lisäksi toiveena oli käytännölliset lahjat, kuten opiskelutarvikkeet, viltit, hygieniatuotteet sekä värityskirjat. Lasten iät ovat väliltä 1-15 vuotta. Muunlaisetkin lahjat ovat tervetulleita ja kaikilla lahjoituksilla on iso merkitys. Keräykseen voi lahjoittaa 30.11 asti.

Jos keräyksestä on kysyttävää, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen miikka.kuusela@tuni.fi

2. Vakituinen työ tarjolla lastensuojelussa

Hei sinä sosionomi / sosionomiopintojen lopussa oleva opiskelija! Perustason sijaishuoltopaikka Sastamalassa tarjoaa töitä moniammatillisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Palkka on kilpailukykyinen ja työvuorosi ovat soviteltavissa.

Ota yhteyttä kasvatusjohtajaan halutessa tiimiimme!

Erika Lahti

erika.merika@icloud.com

p.0400 81 8171

3. Toistaiseksi voimassa oleva työ tarjolla lastensuojelussa

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sosionomia (AMK) lastensuojelun sijaishuollon asuinyksikköön Kotaharjuun Kangasalalle.

Ohjaajan tehtävä on kolmivuorotyötä.

Tutustu tehtävään ja hae nyt, viimeistään 27.11.2022 mennessä. Voit myös ottaa yhteyttä tehtävään liittyen tai jättää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan toiminnanjohtaja Jari Autereelle (+358 45 3144802, jari.autere@sospro.fi).

https://sospro.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=459&rmlang=FI

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. Pikkujoulusitsit 1.12.

2. Eläinsitsit 22.11.

3. November's sport trial 16.11.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

2. Job advertisement

UPCOMING EVENTS:

1. Pikkujoulusitsit 1.12.

Unfortunately this event is only in Finnish.

2. Eläinsitsit 22.11.

Unfortunately this event is only in Finnish.

3. November's sport trial 16.11.

November's sport trial will be competitive but first of all full of fun, since our sport is minigolf! We are headed to Viihdekeskus Crazy and play it's 16 courses crazy golf. We will gather in the viihdekeskus on the 16th of November at 5PM, everybody pays their own payment, after which we will start the round together. There is no preregistration. Come alone or with friends, having fun is guaranteed!

WHAT: Minigolf

WHEN: Wednesday 16.11. at 5PM

WHERE: Viihdekeskus Crazy, Puutarhakatu 21

HOW MUCH DOES IT COST: 7€ for students, so bring your student card with you, otherwise it's 10€

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

Unfortunately this is only in Finnish.

2. Job advertisement

Unfortunately this is only in Finnish.