SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 50

13.12.2021

SISÄLTÖ:

TULEVAT TAPAHTUMAT:1. Hallituksen 2021 terveiset

2.Äänestä vuoden 2021 opiskelijastipendin saajaa!

3. SOPU ry:n pikkujoulut 16.12. klo 17.30 Solun saunalla MUUT ILMOITUSASIAT:1. Keikkatyötä PerhetukikeskukseenTULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Hallituksen 2021 terveisetKiitos kuluneesta vuodesta 2021! On ollut upeaa olla tekemässä tapahtumia ja toimintaa tämän vuoden ajan. Erityisesti kiitos teille jäsenille, sillä ilman teitä meidän tapahtumat eivät olisi olleet juuri niin hyviä kuin mitä ne ovat olleet. Tänä vuonna vielä luvassa SOPUn pikkujoulut, jossa toivon mukaan nähdään mahdollisimman monia teistä! Palataan jälleen vuoden vaihteen jälkeen uuden hallituksen ja uusien metkujen kanssa! Toivomme kaikille rauhallista ja turvallista joulun aikaa! 💛jouluterkuin, hallitus 20212. Äänestä vuoden 2021 opiskelijastipendin saajaa!

Pirkanmaan Talentia haluaa nostaa esiin opiskelijoiden aktiivisuutta yhteisten asioiden edistämisessä ja jakaa tästä myös ansaittua kiitosta. Pirkanmaan Talentia haluaa muistaa vertaisten ehdottamia opiskelijoita keväisin ja/tai syksyisin jaettavilla stipendeillä.Stipendin saajaksi voi ehdottaa itseään tai kaveriaan, joka opiskelee sosionomiksi Tampereen korkeakouluyhteisössä. Ilmianna itsesi tai kaverisi, joka ansaitsisi kiitosta hyvästä, sosiaalialan arvoja mukailevasta toiminnasta tai muutoin hyvästä työstä tai hyvän fiiliksen luomisesta opiskeluporukassa. Ehdota stipendin saajaa ja liitä mukaan hyvät perustelut. Perustelut voivat olla mitä tahansa hyvän maun rajoissa. Jokainen tarina välitetään eteenpäin joko stipendin, tai sähköpostin kautta välitettävän kortin muodossa.Ehdotuksen pääset jättämään linkin kautta löytyvän lomakkeen kautta: https://forms.gle/V6S4YmS5kGF8Ro5b7Jos haluat ehdottaa useampaa henkilöä, täytäthän lomakkeen useaan kertaan. Ehdotettavan opiskelijan ei tarvitse olla Talentian jäsen. Mikäli stipendinsaaja ei ole paikalla stipendienjaossa, toimitetaan stipendi hänelle henkilökohtaisesti.Ehdotuksia otetaan vastaan 15.12.2021 klo 21 asti. Stipendit jaetaan SOPU ry:n pikkujouluissa 16.12.2021.Stipendien saajat päättävät Pirkanmaan Talentian opiskelijavastaavat Elisa Ranta ja Annakaisa Paasto kaikista ehdotetuista henkilöistä perustelujen pohjalta.3. SOPU ry:n pikkujoulut 16.12. klo 17.30 Solun saunalla

Lämpimästi tervetuloa torstaina 16.12. klo 17.30 alkaen Solun saunalle (Kuntokatu 3, L-rakennus) SOPU ry:n pikkujouluihin!🎄🎁Illan aikana sauna lämpenee, mutta sen lisäksi tarjolla on pientä naposteltavaa sekä hyvää ohjelmaa. Pikkujouluissa palkitaan myös vuoden 2021 opiskelijastipendien saajat. Halutessasi voit myös tuoda mukanasi noin 5€ arvoisen pienen joululahjan. Kaikki lahjan tuoneet saavat joulupaketin kotiin viemisiksi!Tämän hetkisen koronatilanteen takia olemme joutuneet rajaamaan solulle mahtuvien pikkujoulujuhlijoiden määrää, ja tämän takia sinun tulee lunastaa ilmainen lippu pikkujouluihin kide.appistä ja näin ilmoittauta mukaan vuoden viimeisiin juhliin! Tästä samaisesta syystä lipun voivat lunastaa ainoastaan SOPU ry:n jäsenet. Linkki kide.app lipunmyyntiin: https://kide.app/events/ace1133c-b20e-4368-95d9-0f04ad317fa6 SOPU ry:n Pikkujoulut 16.12.Liput. Tapahtumat. Palvelut. Kide.app on avain opiskelijaelämään.kide.app
HUOM! Tarkistamme myös kaikilta tapahtumaan osallistuvilta koronapassin.MUUT ILMOITUSASIAT:1. Keikkatyötä PerhetukikeskukseenKissanmaan Perhetukikeskukseen kaivattaisiin sekä nuorten että lasten osastolle keikkalaisia nyt loppuvuodelle sekä keväälle, jonka jälkeen olisi mahdollisuutta myös kesätöille. Keikkalaisille on hyvin vuoroja tarjolla ja itse pystyy vaikuttamaan kuinka paljon töitä tekee. Nyt olisi vielä hyvin aikaa tutustua työhön tässä kevään aikana keikkaillen, jonka jälkeen kesällä olisi sitten mahdollisuutta pidemmällekin pätkälle sopiville tyypeille. Erittäin hyvää hommaa opiskelijoille siis.Kiinnostuneet voivat laittaa osastonhoitajalle mika.ahonen@tampere.fi sähköpostilla infoa itsestään.