SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 11

14.03.2022

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. TIPU Sitsit 24.3.2022 LOPPUUNMYYTY

2. Dildobingo Vostok ry:n kanssa LOPPUUNMYYTY

3. Akateemisen luovuttamisen MM-kilpailut 2022

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Viimeiset hetket vastata SOPU ry:n jäsenistökyselyyn

2. Heidi's Bier Barin SOPUn jäsenyys

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. TIPU Sitsit 24.3.2022 LOPPUUNMYYTY

Tipi-tii tipi tipi tipi-tii,

Kevät on, vallaton.

MITÄ: Tiron ja Sopun yhteissitsit.

MILLOIN: torstaina 24.3. ovet klo 17.30 seremonia klo 18:00.

MISSÄ: Kalevan kilta, Teiskontie 8A, 33540 Tampere

TEEMA: Pääsiäinen

JATKOT: Pistot

MIKSI: Koska aina voi vähän tipuilla.

Kevät tulee kovaa vauhtia ja Tipu sitsit vielä vauhdikkaammin! Kuuletko ruohon jo kahisevan ja jallupullon korkin avautuvan?

Teemana näillä sitseillä toimii pääsiäinen, joten nyt on hyvä tekosyy kaivaa pupunkorvat ja kana-asut kaapeista. Vaikka sitseillä tyypillisellä tavalla mekin hieman ruokaa tarjoamme, haluaisimme muistuttamaan syömää kuitenkin vielä ennen sitsejä kotona hyvin!

Näillä sitseillä voit ottaa pienet lämmöt alle tiputanssien tahtiin ja jatkaa halutessasi matkaa Pistoille!

Lisäinfoa löydät FB-eventistä sekä kide.appista

Linkki kide.appiin: https://kide.app/events/498d66c4-c152-4067-8285-f4f5051fa52f

2. Dildobingo Vostok ry:n kanssa LOPPUUNMYYTY

Nyt on aika irrota henkseleistä, sillä Vostok ja SOPU ry:n yhteisvoimin järjestämä legendaarinen Dildobingo on taas täällä!

Luvassa on siis perinteistä bingoa, josta voi voittaa upeita palkintoja, kuten seksileluja ja muuta kivaa. Dildobingoa sponsoroivat Redlights, Kaalimato.com ja Tehy.

Bingo järjestetään torstaina 17.3. Heidi's Bier Barin yläkerrassa, johon pääsee narikan (3€) kautta 17.30 alkaen. Ilmestythän hyvissä ajoin paikalle. Dildobingo aloitetaan kello 18.00.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on ilmaista ja bingolaput myydään paikan päällä (4€/kpl). Molemmille ainejärjestöille on varattu 40 lippua, joten kannattaa olla nopea! Lippujen ostorajoitus on 1 kpl per henkilö.

Mitä? Dildobingo

Milloin? 17.3., klo 18-> (tulethan paikalle aiemmin)

Missä? Heidi´s Bier Bar

Liput? Ilmoittautuminen kide.appissa sitoo maksamaan bingolipun (4€) ja narikan (3€)

Tapahtuma ei ole alkoholiton (mutta holittomallakin linjalla saa vetää) eikä esteetön.

HUOM! Ethän osallistu tapahtumaan, jos sinulla on flunssan oireita. Noudatathan tapahtumassa hyvää käsihygieniaa.

3. Akateemisen luovuttamisen MM-kilpailut 2022

Tampereen Rakentajakilta ry järjestää yhteistyössä Veripalvelun kanssa Akateemisen luovuttamisen MM-kilpailut 2022. Kyseessä on leikkimielinen kilpailumuotoinen tempaus, jossa tavoitteena on luovuttaa mahdollisimman paljon verta (terveysalan ammattilaisten määrittämissä rajoissa) ainejärjestönä. Kilpailussa ainejärjestöt jaetaan kolmeen sarjaan jäsenmäärän perusteella: höyhen (0-250), keskiraskas (250-500) ja raskas (>500). Kilpailuaika on 24.1.2022-29.4.2022.

OSALLISTUMISOHJEET:

1. Varaa aika Veripalvelun toimistolle tai verenluovutustilaisuuteen osoitteesta https://www.veripalvelu.fi/. Voit tulla yksin tai pienessä ryhmässä. Ryhmäajan varaaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere.verenluovutus@veripalvelu.fi. Jokaisella luovuttajalla täytyy olla aika varattuna.
2. Täytä sähköinen terveyskysely Veripalvelun nettisivuilta luovutuspäivänä tai päivää ennen.
3. Selvitä ainejärjestösi VeriRyhmän nimi etukäteen. SOPU ry:n veriryhmä on SOPU ry. Mainitse ryhmän nimi hoitajalle terveydentilahaastatteluun mennessäsi.
4. Syö ja juo luovutuspäivänä tavallisesti, mutta vältä raskaita aterioita juuri ennen luovutusta.
5. Ota mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus. Myös ajokortti käy!
6. Verenluovutuksen jälkeen nauti Veripalvelun tarjoamasta välipalasta ja auttamisen tuottamasta hyvästä fiiliksestä
7. Vietä rauhallinen loppupäivä. Älä urheile, sauno, rasita kättäsi tai seiso pitkään paikallasi luovutuksen jälkeen. Muista juoda runsaammin nestettä.

Muista mainita haastattelun yhteydessä oman ainejärjestösi VeriRyhmän nimi, jotta käynti voidaan kohdistaa oikealle ainejärjestölle. Säilytä myös luovutuksesta saamasi kortti haalarimerkkiä ja/tai ainejärjestöpassin leimaa varten!

PALKINNOT:

Osallistujille
• Tapahtuman haalarimerkki (500 ensimmäiselle luovuttajalle, noudettavissa seuraavista paikoista näyttämällä luovutuksesta saatavaa korttia) : TAMKOn toimisto (Solu), Keskustakampuksen palvelutoimisto (Tuiren tiski), Hervannan palvelutoimisto (Helkyn tiski), Kaupin toimisto (Tuulan tiski)
• Veripalvelun haalarimerkit (Pisara 2022, luovuttajatyyppi, biopankki)
• Mahdollisia pisteitä fuksi-, teekkari- ja ainejärjestöpasseihin (Veripalvelun leima tai näyttämällä luovutuksesta saatavaa korttia)
• Luovutuksen jälkeen Veripalvelun tarjoamaa välipalaa ja hyvä mieli auttamisesta

Ainejärjestöille
• Jokaisen sarjan voittaneelle ainejärjestölle mestaruustitteli ja kunniakirja
• Veripalvelun vuosikunniakirjat VeriRyhmille

Verenluovutusta järjestetään kampuksilla seuraavina ajankohtina:

Hervannan kampus:

  • Torstaina 7.4.2022 (Alustava aika, joka saattaa peruuntua COVID-19 vuoksi)

Keskustan kampus:

  • Ei erillistä tilaisuutta (Veripalvelun toimipiste sijaitsee keskustassa lähettyvillä)

TAMKin kampus:

  • Keskiviikkona 20.4.2022 (Alustava aika, joka saattaa peruuntua COVID-19 vuoksi)

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Viimeiset hetket vastata SOPU ry:n jäsenistökyselyyn

Nyt on oiva hetki vaikuttaa Sopun hallituksen toimintaan vastaamalla Sopun jäsenistökyselyyn!

Sopu ry:n hallitus 2022 haluaa kehittää yhdistyksen toimintaa, ja tätä varten kaipaamme jäsenistöltämme palautetta. Jäsenistöltä saatu palaute on meille ensisijaisen tärkeää, ja hallitus haluaakin tarjota monipuolisia kanavia palautteen antamiselle. Yhdistyksen tulisi olla jäsenistönsä näköinen, ja pyrimme tällä jäsenkyselyllä ja saadulla palautteella palvelemaan jäsenistöä paremmin.Palautekyselyn löydät täältä: https://forms.gle/rQ3XtdZ7QtKojk1z8Jäsenistökysely on auki keskiviikkoon 16.3.2022 saakka.Muistathan, että meille voi lähettää palautetta sähköpostitse, nettisivujen palauteosion, Instagramin ja Facebookin kautta pitkin vuotta! Voit myös vetäistä aina hallituslaista hihasta, kun siltä tuntuu.

2. Heidi's Bier Barin SOPUn jäsenyys

Sopun hallitus on hankkinut kaikille SOPUn jäsenille jäsenyyden Heidi's Bier Bariin! Jäsenyys on ilmainen ja sen avulla saat lunastettua itsellesi mahtavia etuja, kuten esimerkiksi 4 € Drink vouchereita (drinkkilippuja) 6kpl/kk. Tämä jäsenyys on kattavampi kuin Heidi'sin oma, joten nyt hyvä Sopulainen, tartu tähän tarjoukseen! 🥳

Muistakaa ladata tätä varten punaisella logolla oleva Nyx app. Linkistä painettuanne, tulee sinne kirjautua Facebookin kautta. 

Tässä linkki SOPUn jäsenyyden saamiseksi: https://signup.nyxapp.net/ysjz3RVC?segment=ZymRu4W9

Ladattuasi apin ja linkin kautta mennessäsi, tulisi lopulta avautua näkymä, jossa lukee Heidi's Bier Bar Tampere. Tätä napsauttamalla pääset seuraavaan näkymään ja hieman alempana on kohta "membership". Tässä kohdassa tulisi sinulla lukea nyt SOPU ry. (mikäli siinä lukee jotain muuta kuin SOPU ry, selaa vielä tätä viestiä alemmas jatkotoimenpiteitä varten). Siitä vielä napsauttamalla pääset näkemään kaikki etusi sekä käyttämään juomalipukkeesi. Mahtavaa, nyt pääset nauttimaan jäsenyydestäsi!

💥HOXHOX💥

Linkki ei toimi niille, joilla on entuudestaan jo Nyx app ja normaali jäsenyys Heidi'siin. Nämä henkilöt täytyy manuaalisesti siirtää jäseniksi, joten tässä linkki Formsiin, johon käytte laittamassa nimenne, MIKÄLI SIIS TEILLÄ ON JO NORMI JÄSENYYS ja aiempi linkki ei teille SOPUn jäsenyyttä antanut. https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=r0Rp-nzM2EyRVMARMnmJEDfu429v28NPni1awKoDEulUNElXRTRWR0JPT1RXVVpOWjBQQUtXOVdKRi4u

Linkki sulkeutuu maaliskuun 31. päivä, joten teethän tämän ennen kyseistä päivää, mikäli halajat hyviä etuja Heidisistä vielä tämän kevään aikana! Jos missaat tämän huikean tarjouksen, on seuraava mahdollisuutesi saada se ensi syksynä.

Valitettavasti tätä kautta jäsenyytesi astuu voimaan maaliskuun jälkeen ja ei ole vielä toiminnassa esim. tämän viikon dildobingossamme. ☹️

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. TIPU Sitsit 24.3.2022 SOLD OUT

2. Dildobingo with Vostok ry SOLD OUT

3. Academic Donating World Championship 2022

OTHER NOTIFICATIONS:

1. SOPU ry's inquiry

2. Heidi's Bier Bar SOPU's membership

UPCOMING EVENTS:

1. TIPU Sitsit 24.3.2022 SOLD OUT

WHAT: TIPU Sitsit by Tiro & Sopu

WHEN: Thu 24th of March. Doors open at 17:30 and ceremony starts 18:00

WHERE: Kalevan kilta, Teiskontie 8A, 33540 Tampere

THEME: Easter

AFTERPARTY: PISTOT

WHY: Because you can always be a chick

Sitsit are a type of student party, where students sits by the table and sings diffent kinda drinking songs. These songs are mainly sang in Finnish.

More information about the event you can find on FB event,or at kide.app

Tickets will come out on kide.app on 8.3. at 13:00 o'clock.

Link to kide.app https://kide.app/events/498d66c4-c152-4067-8285-f4f5051fa52f

2. Dildobingo with Vostok ry SOLD OUT

Unfortunately this event is only for those with our membership.

3. Academic Donating World Championship 2022

Tampereen Rakentajakilta ry is organizing Academic Donating World Championship 2022 in collaboration with Blood Service. This is a playful competition-like teekkari tempaus, in which the objective is to donate as much blood as possible (within safety limits set by health care professionals) as a student association. In this competition, student associations are divided into three leagues based on the number of members: featherweight (0-250), middleweight (250-500) and heavyweight (>500). The competition period is 24.1.2022-29.4.2022.

PARTICIPATION INSTRUCTIONS:

1. Book an appointment from https://www.bloodservice.fi/. You can donate at Blood Service's office or at blood donation event. You can come by yourself or in a small group. You can book an appointment for the group by sending an email to tampere.verenluovutus@veripalvelu.fi. Every donor must have a booked appointment.
2. Fill the health questionnaire at Blood Service's website on the day of donation or one day earlier.
3. Find out the name of your student association's BloodGroup in advance. SOPU's BloodGroup is SOPU ry. Mention the group's name in the health condition interview with the nurse.
4. Eat and drink as usual on the day of donation. Avoid heavy meals before donating blood.
5. Please bring an official ID card that includes your Finnish ID number.
6. After donating blood, Blood Service offers you some snack and you can enjoy the good feeling of being a lifesaver.
7. Take it easy for the rest of the day. Avoid exercise, sauna, standing for a long time in the same place, and any strain on the donation arm after donation. Remember to drink more.

Remember to mention the name of your student association's BloodGroup in the interview with the nurse. Also retain the card you receive after donating. Overall badge and/or student association's passport stamps can be reclaimed by showing the card!

REWARDS:

Participants
• Event overall badge (for the first 500 donors, can be retrieved from following places by showing the card which is received after blood donation) : TAMKO Office (Solu), City centre Service Office (Tuire's Office), Hervanta Service Office (Helky's Office), Kauppi Office (Tuula's Office)
• Blood Service's overall badges (drop of blood 2022, donator, biobank)
• Possible points for fuksi-, teekkari- and student association's passports (Blood Service's stamp or by showing the card you receive after blood donation)
• After the donation: Some snacks offered by blood Service and a good feeling from helping

Student associations
• Championship title and a diploma for the winners of each league
• Blood Service's yearly diplomas for BloodGroups

Blood donating on campuses:

Hervanta campus:

  • On Thursday 7.4.2022 (Preliminary date which may be cancelled due to COVID-19)

City center campus:

  • No separate event (Blood Service's office is located in city center nearby)

TAMK campus:

  • On Wednesday 20.4.2022 (Preliminary date which may be cancelled due to COVID-19)

OTHER NOTIFICATIONS:

1. SOPU ry's inquiry

Unfortunately the inquiry is only in finnish, but you can send us feedback via email, our website, Instagram and Facebook any time!

2. Heidi's Bier Bar SOPU's membership

Unfortunately Heidi's Bier Bar SOPU's membership is only for those who have SOPU's membership.