SOPU RY, VIIKKOPOSTI VKO 11

13.03.2023

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Höntsäkaljamölkky 16.3. klo 17 LOPPUUNMYYTY

2. Dildobingo 29.3.

3. Maaliskuun lajikokeilu: yhteinen lautapeli-ilta PIRATEn kanssa 21.3.

4. Ennakkoäänestys SOPUn kanssa 27.3.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. SOPU ry:n jäsenistön palautekysely

2. Luontomarssi Tampere + Ympäristöjärjestöjen vaalipaneeli

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Höntsäkaljamölkky 16.3. klo 17 LOPPUUNMYYTY

Alkaako kyykkä kyllästyttämään? Haluaisitko jo päästä hiomaan heittotarkkuuttasi? Tai haluaisitko vaan yksinkertaisesti viettää aikaa porukalla rennosti pelaillen? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin meillä olisi tarjota tähän juuri sopiva ratkaisu!

Nimittäin PIRATE, SOPU ja Konekerho järjestävät perinteisen höntsäkaljamölkkyturnauksen 16.3. klo 17 alkaen! Tapahtumapaikkana toimii Hakametsän kenttä.

Verenmaku suussa ei ole tarkoitus pelata, sillä kyseessä on nimensäkkin mukaiset höntsäpelit. Toisin sanoen, vaikka et mölkkykenttien kuninkaallinen olekkaan ja heittokäsikin on vähän ruosteessa, niin silti matalalla kynnyksellä mukaan!

Miten homma toimii käytännössä? Joukkueeseen tarvitset viisi (5) henkilöä ja turnaukseen saatte osallistua, kunhan enemmistö (3) joukkueen jäsenistä on jonkin yllämainitun järjestäjätahon jäseniä. Pelaamiseen tarvitset myös vähintään 3 avaamatonta 0,33 l juomatölkkiä, mutta mikäli aiot pelejä jatkaa alkulohkon jälkeen, kannattaa mukaan varata useampikin tölkki.

Tapahtuman lipunmyynti starttaa Kide.appissa 2.3. klo 14. Lipukettakaan ei ole hinnalla pilattu, sillä joukkuelippu kustantaa vain 5 €. Joukkuesta siis vain yksi (1) ostaa koko joukkueelleen lipun. Mölkyn jälkeen on myös mahdollisuus lähteä jatkamaan iltaa Maaliskuun Pistoille! Turnaukseen osallistujille on varattu Pistoille oma lippukiintiö, ja tiketit illan bileisiin voi lunastaa erikseen joukkuelippua ostettaessa 4 €:n kappalehintaan.

Kaljamölkyn säännöt löytyvät Facebook-tapahtumasta!

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Myös tässä tapahtumassa on mukana SOPUn koulutetut häirintäyhdyshenkilöt Wilma

(wilma.marttelin@tuni.fi) ja Helli (helli.makelainen@tuni.fi), joihin voi tarvittaessa olla yhteydessä.

MITÄ? Höntsäkaljamölkkyturnaus

MISSÄ? Hakametsän kenttä

MILLOIN? 16.3. klo 17->

MITÄ MAKSAA? 5 € koko lössiltä!

MIKSI? Koska kaljamölkky on kivvaa

2. Dildobingo 29.3.

On jälleen legendaarisen dildobingon aika! Tällä kertaa SOPUn omalla käsikirjoituksella.

Nappaa siis itsellesi lippu ja tule Bar Passioniin jännittämään bingon tuloksia ja nappaamaan itsellesi mahtavia palkintoja. Tapahtuman sponsorina toimii Kaalimato.com.

Bar Passionista löytyy invavessa. Sisään tullessa on pieni kynnys, mutta muuten liikkumisen pitäisi olla helppoa.

!!!Kide.app liput ovat ilmaisia, mutta ilmoittautuminen on sitova! Jos siis hankit kide.app lipun, sitoudut tulemaan paikalle ja maksamaan 5€ lipusta! Liput tulevat kide.appiin 13.3. klo 12!!!

Tapahtuma on häirintävapaa, eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Myös tässä tapahtumassa on mukana SOPUn koulutetut häirintäyhdyshenkilöt Wilma (wilma.marttelin@tuni.fi) ja Saara (saara.hallapelto@tuni.fi), joihin voit tarvittaessa olla yhteydessä.

MITÄ? Dildobingo

MISSÄ? Bar Passion

MILLOIN? Ke 29.3. klo 18

LIPUT? Kide.app ilmaislippu sitoo maksamaan 5€ paikanpäällä

KENELLE? SOPUn jäsenille

MITÄ MUKAAN? Kynä ja voittaja-asenne

3. Maaliskuun lajikokeilu: yhteinen lautapeli-ilta PIRATEn kanssa 21.3.

Kaipaatko vaihtelua opiskelijabileisiin? Haluaisitko hengailla haalareissa ja viettää iltaa rennommin? Oletko jo toipunut viimeisimmästä monopolypelin häviöstä?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tule 21.3. SOPUn ja PIRATEn järjestämään lautapeli-iltaan Cafe Europaan! Luvassa rentoa hengailua lautapelien merkeissä klo: 17-20. Varmista paikkasi peli-iltaan Kide.appissa maanantaina 13.3. klo 13.00 alkaen. Tapahtuma on ilmainen. Vedä siis haalarit jalkaan, ota oma lempipeli mukaan ja tuu viettämään iltaa meidän kanssa!

Kaikki PIRATEn ja SOPUn tapahtumat ovat häirintävapaita. Huom. tapahtuma ei ole esteetön. Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöiden sähköpostit ovat wilma.marttelin@tuni.fi (SOPU ry) ja riku.hairinta@piratery.fi (PIRATE ry)

Mitä? PIRATEn ja SOPUn lautapeli-ilta jäsenille!

Missä? Cafe Europassa

Milloin? Tiistaina 21.3. klo 17-20.

4. Ennakkoäänestys SOPUn kanssa 27.3.

Eduskuntavaalit tulevat!

Se teiltä tuskin on mennyt ohi, mutta jos mietit milloin menisitkään äänestämään niin lähdepäs SOPUn kanssa hoitamaan se alta pois✨ Menemme siis TAMKille ennakkoäänestykseen ja siitä suuntaamme Bar Passioniin niin sanotusti vaalikahveille.

Tarkoituksena ei ole vaikuttaa kenenkään ehdokasvalintaan, vaan äänestysprosenttiin tekemällä äänestyksestä mukava yhteinen tapahtuma.

!!Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan!!

MITÄ? Ennakkoäänestys ja sitten yksille

MISSÄ? TAMK -> Bar Passion

MILLOIN? Ma 27.3. klo 16:15->

MIKSI? Koska äänestäminen on tärkeää.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. SOPU ry:n jäsenistön palautekysely

Sopu ry:n jäsenten palautekysely on vielä tämän viikon perjantaihin (17.3.) asti täytettävissä. Kyselyn täyttäminen vie 2-3 minuuttia, sisältää vain vapaavalintaisia monivalintakysymyksiä, vähän tekstiä, eikä mitään ole pakko kirjoittaa! Kipin kapin alla olevasta linkistä vastaamaan, ränttäämään, vuodattamaan ja ehdottamaan, niin hallituslaiset kiittävät ja kumartavat❤️.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdP5v0DKniNKYWSUd1PKD22hPdKvZh2Va7Q3XpBD1jhvB1qQ/viewform

2. Luontomarssi Tampere + Ympäristöjärjestöjen vaalipaneeli

Greenpeace, Elokapina ja Ei polteta tulevaisuutta järjestävät lauantaina 18.3. luontomarssin Hämeenpuistosta keskustorille. Keskustorilla ohjelmaa ja puheenvuoroja, jonka jälkeen vaalipaneeli vanhassa kirkossa. Paneeliin on kutsuttu edustajat kahdeksasta suurimmasta puolueesta. Facebook-linkki tapahtumaan:

https://www.facebook.com/events/900479901381857?ref=newsfeed

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. Höntsäkaljamölkky 16.3. klo 17SOLD-OUT

2. Dildobingo

3. March Sports trial: Board game night with PIRATE!

4. Advance voting for the parliamentary elections with SOPU

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Nature March 18.3.2023

UPCOMING EVENTS:

1. Höntsäkaljamölkky 16.3. klo 17SOLD-OUT

PIRATE, SOPU and Konekerho are arranging the annual "kaljamölkky"-tournament on 16.3. starting at 17:00.

The tournament is supposed to be very chill, so even if you are new to the game or your throwing hand is a little rusty, it should not be a problem.

Team has to have 5 persons and at least 3 of them have to be member of arranging parties. You need several unopened 0,33 l beverage cans to play.

The tickets will be sold on 2.3. at 14 in the Kide.app. Only one of the team members has to buy the ticket.

Rules to the game can be found on the Facebook event!

2. Dildobingo

Unfortunately this event is only in Finnish.

3. March Sports trial: Board game night with PIRATE!

Do you want a change from all the partying? Would you like to hang out in overalls and have a more relaxed evening? Have you recovered from your latest Monopoly game loss?

If you answered yes to any of these questions, come to SOPU's and PIRATE's board game night at Cafe Europa on 21.3.! We are hanging out and playing board games from 5p.m. to 8p.m. Secure your place for the game night at Kide.app on Monday 13.3. from 1:00 p.m. The event is free. So put on your overalls, bring your favorite game and come spend the evening with us!

All PIRATE's and SOPU's events are free of harrasment. Note that the event is not barrier-free. The event's harrasment contact persons' emails are wilma.marttelin@tuni.fi (SOPU ry) and hairinta.riku@piratery.fi (PIRATE ry)

What? Board game night for members of PIRATE and SOPU!

Where? At Cafe Europa

When? Tuesday 21.3. from 17:00 to 20:00.

4. Advance voting for the parliamentary elections with SOPU

Unfortunately this is only for those with Finnish citizenship.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Nature March 18.3.2023

https://www.facebook.com/events/900479901381857?ref=newsfeed