SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 12

21.03.2022

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOSSUJEN ELÄMÄÄ -excursio: varaslähtö wappuun 21.4.2022

2. SOPU ry:n kevätkokous 29.3.2022

3. Haalarimerkkiskaba

4. TIPU Sitsit 24.3.2022 LOPPUUNMYYTY

5. Akateemisen luovuttamisen MM-kilpailut 2022

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Vapaaehtoiseksi kesäleiriohjaajaksi

2. Opiskelutaidot sosionomikoulutuksessa

3. Varhaiskasvatuksen töitä valmistuville sosionomeille

4. Ahjolan Setlementin isosisarustoiminta

5. Heidi's Bier Barin SOPUn jäsenyys

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOSSUJEN ELÄMÄÄ -excursio: varaslähtö wappuun 21.4.2022

Seinäjoen sosiaalialan opiskelijoiden opiskelijayhdistys SOSSU ry ja Tampereen sosionomiopiskelijoiden opiskelijayhdistys SOPU ry järjestävät yhdessä jo viidettä kertaa jäsenistölleen Sossujen elämää -excursion, jotka ovat tänä vuonna Tampereella 21.4.2022! 🎉

Seinäjokelaiset matkaavat Tampereelle ja päivä sisältää seminaarin Tampereen ammattikorkeakoululla, vapputeemaiset sitsit sekä jatkot PISTOILLA! Excursio on mainio tilaisuus verkostoitua ja tutustua oman alan opiskelijoihin toisesta kaupungista. Lähde sinäkin ottamaan varaslähtö wappuun ja juhlimaan SOSSUJEN TAPAAN! 🥂💛

🥳MITÄ?

Seinäjoen opiskelijoille järjestetään bussikyyditys Tampereelle SOSSU ry:n toimesta. Tampereen ammattikorkeakoululla järjestetään päivällä seminaari, jonka aihe on työhyvinvointi. Seminaarin jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jolloin käytte omatoimisesti syömässä tutustuen samalla upeaan Tampereen keskustaan.

Myöhemmin illalla vietetään wapputeemaiset sitsit Soutupaviljongilla, osoitteessa Hatanpäänkatu 6. Sitseillä on tarjolla reipasta yhteisoloa, raikuvia yhteislauluja sekä juotavaa jokaiselle. Varaslähtö wappuun -sitsit sisältävät sitsikulttuuria yhdistettynä vapputunnelmiin! Pukukoodina toimivat opiskelijahaalarit sekä vappuvaatetus.

Sitsien jälkeen meno jatkuu vielä loppuillan PISTOT-bileissä, yökerho Ravintolamaailmassa! Yön pimeinä tunteina seinäjokelaisille on bussikyyditys takaisin kotiin Seinäjoelle.

Tarkempi aikataulu:

💛14.00 Kahvitus ja seminaari

💛17.00 Vapaa-aika (käykää syömässä)

💛19.00 Sitsit alkaa (ovet klo 18.30)

💛22.00 Siirtyminen PISTOT -bileisiin

🥳 TLDR:

MITÄ? SOPU & SOSSU ry - sossujen elämää: varaslähtö wappuun

MILLOIN? 21.4.2022, ilmoittautuminen 28.3. klo 14 kide.appissa

Linkki lipunmyyntiin julkaistaan seuraavassa viikkopostissa. SOPUn jäsenlippu maksaa 20 €, ja se sisältää seminaaritapahtuman, sitsit, jatkot sekä haalarimerkin.

MISSÄ? Seminaari TAMKilla, sitsit Soutupaviljongilla ja PISTOT-jatkot Ravintolamaailmassa

Ota seurantaan tapahtuman Facebook -sivut, jossa tarkemmat tiedot ja lähempänä tapahtumaa ohjeistusta!

2. SOPU ry:n kevätkokous 29.3.2022

Lämpimästi tervetuloa Tampereen sosionomiopiskelijat - SOPU ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kokous järjestetään tiistaina 29.3.2022 klo 17 TAMKilla, luokkatilassa H0-27.

Tulevassa kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat. Lisäksi tapetilla on vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös. Kevätkokouksessa myönnetään myös vastuuvapaus vuoden 2021 hallitukselle.

Mikäli heräsi jotain kysyttävää, ota yhteyttä puheenjohtajaan henna.rastas@tuni.fi tai muihin hallituslaisiin.

Nähdään kevätkokouksessa! ❤️

3. Haalarimerkkiskaba

Onko sinulla mielessäsi haalarimerkki, jonka haluaisit komeilemaan sekä omiin että kavereidesi haalareihin? Nyt sinulla on mahdollisuus saada unelmoimasi merkki, kun on aika pistää käyntiin SOPUN HAALARIMERKKISKABA🔥

 • Lähetä luonnos suunnittelemastasi haalarimerkistä meille sähköpostilla: sopu@tamko.fi 4.4.2022 mennessä.
 • Saapuneiden haalarimerkki-ideoiden kesken järjestetään äänestys, jossa eniten tykkäyksiä saanut haalarimerkki voittaa ja me teetämme sen myytäväksi.
 • Merkin suunnittelija(t) saa(vat) merkin ilmaiseksi.
 • Kilpailu on vain SOPU ry:n jäsenille.

4. TIPU Sitsit 24.3.2022LOPPUUNMYYTY

Tipi-tii tipi tipi tipi-tii,

Kevät on, vallaton.

MITÄ: Tiron ja Sopun yhteissitsit.

MILLOIN: torstaina 24.3. ovet klo 17.30 seremonia klo 18:00.

MISSÄ: Kalevan kilta, Teiskontie 8A, 33540 Tampere

TEEMA: Pääsiäinen

JATKOT: Pistot

MIKSI: Koska aina voi vähän tipuilla.

Kevät tulee kovaa vauhtia ja Tipu sitsit vielä vauhdikkaammin! Kuuletko ruohon jo kahisevan ja jallupullon korkin avautuvan?

Teemana näillä sitseillä toimii pääsiäinen, joten nyt on hyvä tekosyy kaivaa pupunkorvat ja kana-asut kaapeista. Vaikka sitseillä tyypillisellä tavalla mekin hieman ruokaa tarjoamme, haluaisimme muistuttamaan syömää kuitenkin vielä ennen sitsejä kotona hyvin!

Näillä sitseillä voit ottaa pienet lämmöt alle tiputanssien tahtiin ja jatkaa halutessasi matkaa Pistoille!

Lisäinfoa löydät FB-eventistä sekä kide.appista

Linkki kide.appiin: https://kide.app/events/498d66c4-c152-4067-8285-f4f5051fa52f

5. Akateemisen luovuttamisen MM-kilpailut 2022

Tampereen Rakentajakilta ry järjestää yhteistyössä Veripalvelun kanssa Akateemisen luovuttamisen MM-kilpailut 2022. Kyseessä on leikkimielinen kilpailumuotoinen tempaus, jossa tavoitteena on luovuttaa mahdollisimman paljon verta (terveysalan ammattilaisten määrittämissä rajoissa) ainejärjestönä. Kilpailussa ainejärjestöt jaetaan kolmeen sarjaan jäsenmäärän perusteella: höyhen (0-250), keskiraskas (250-500) ja raskas (>500). Kilpailuaika on 24.1.2022-29.4.2022.

OSALLISTUMISOHJEET:

1. Varaa aika Veripalvelun toimistolle tai verenluovutustilaisuuteen osoitteesta https://www.veripalvelu.fi/. Voit tulla yksin tai pienessä ryhmässä. Ryhmäajan varaaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere.verenluovutus@veripalvelu.fi. Jokaisella luovuttajalla täytyy olla aika varattuna.
2. Täytä sähköinen terveyskysely Veripalvelun nettisivuilta luovutuspäivänä tai päivää ennen.
3. Selvitä ainejärjestösi VeriRyhmän nimi etukäteen. SOPU ry:n veriryhmä on SOPU ry. Mainitse ryhmän nimi hoitajalle terveydentilahaastatteluun mennessäsi.
4. Syö ja juo luovutuspäivänä tavallisesti, mutta vältä raskaita aterioita juuri ennen luovutusta.
5. Ota mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus. Myös ajokortti käy!
6. Verenluovutuksen jälkeen nauti Veripalvelun tarjoamasta välipalasta ja auttamisen tuottamasta hyvästä fiiliksestä
7. Vietä rauhallinen loppupäivä. Älä urheile, sauno, rasita kättäsi tai seiso pitkään paikallasi luovutuksen jälkeen. Muista juoda runsaammin nestettä.

Muista mainita haastattelun yhteydessä oman ainejärjestösi VeriRyhmän nimi, jotta käynti voidaan kohdistaa oikealle ainejärjestölle. Säilytä myös luovutuksesta saamasi kortti haalarimerkkiä ja/tai ainejärjestöpassin leimaa varten!

PALKINNOT:

Osallistujille
• Tapahtuman haalarimerkki (500 ensimmäiselle luovuttajalle, noudettavissa seuraavista paikoista näyttämällä luovutuksesta saatavaa korttia) : TAMKOn toimisto (Solu), Keskustakampuksen palvelutoimisto (Tuiren tiski), Hervannan palvelutoimisto (Helkyn tiski), Kaupin toimisto (Tuulan tiski)
• Veripalvelun haalarimerkit (Pisara 2022, luovuttajatyyppi, biopankki)
• Mahdollisia pisteitä fuksi-, teekkari- ja ainejärjestöpasseihin (Veripalvelun leima tai näyttämällä luovutuksesta saatavaa korttia)
• Luovutuksen jälkeen Veripalvelun tarjoamaa välipalaa ja hyvä mieli auttamisesta

Ainejärjestöille
• Jokaisen sarjan voittaneelle ainejärjestölle mestaruustitteli ja kunniakirja
• Veripalvelun vuosikunniakirjat VeriRyhmille

Verenluovutusta järjestetään kampuksilla seuraavina ajankohtina:

Hervannan kampus:

 • Torstaina 7.4.2022 (Alustava aika, joka saattaa peruuntua COVID-19 vuoksi)

Keskustan kampus:

 • Ei erillistä tilaisuutta (Veripalvelun toimipiste sijaitsee keskustassa lähettyvillä)

TAMKin kampus:

 • Keskiviikkona 20.4.2022 (Alustava aika, joka saattaa peruuntua COVID-19 vuoksi)

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Vapaaehtoiseksi kesäleiriohjaajaksi

"Kokonaisuudessaan mahtava ensimmäinen leirikokemus ohjaajana! Erilaiset ohjaajapersoonat ja taustat toivat monimuotoisuutta toimintaan ja jokainen pääsi hyödyntämään omia vahvuuksiaan sekä oppimaan uutta ohjaajana olemisesta."

Ketä etsimme? Etsimme toimeen tarttuvia, luotettavia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten ja perheiden kesäleireille.

Millaiseen toimintaan? Ohjelma perustuu leiriläisten toiveisiin ja tarpeisiin sekä ohjaajatiimin taitoihin ja tietoihin. Leirillä liikutaan, pelataan, askarrellaan ja leikitään. Leirillä voi järjestää esimerkiksi luontoretken, paistaa makkaraa ja kalastaa. Välillä kokoonnutaan yhteen rentoutumaan ja lukemaan satuja tai annetaan tilaa vapaalle leikille. Leirillä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja oppimaan uutta!Ennen leiriä ohjaaja osallistuu leirin suunnitteluun ja Parasta Lapsille ry:n ohjaajien peruskoulutukseen. Leiriohjelma suunnitellaan ja ohjataan ohjaajatiimin ja johtavan leiriohjaajan kanssa.

Mitä siellä tehdään? Leireillä ohjaaja toimii lapsiperheiden ja eri-ikäisten lasten kanssa, ohjaten tavoitteellista ohjelmaa yhdessä ohjaajatiimin ja leirivastaavan kanssa. Parasta Lapsille -ohjaaja on innostunut ja kiinnostunut leiritoiminnasta sekä yksilön että lapsiryhmän ohjaamisesta. Leirillä touhutaan yhdessä monenlaista: pelataan, leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja tietenkin syödään 5 kertaa päivässä.

Mitä tarjoamme? Vapaaehtoinen voi osallistua ilmaisiin Parasta Lapsille -järjestön koulutuksiin, saa täysihoidon leireillä (mm. ruoan viisi kertaa päivässä) sekä halutessaan todistuksen toimintaan osallistumisesta. Maksamme leireistä ja koulutuksista aiheutuneet mahdolliset matkakustannukset. Ikimuistoisia hetkiä leiriläisten ja ohjaajaporukan kanssa. Mahdollisuuden luoda iloisia kesämuistoja lapsille ja perheille!

Kuka järjestää? Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjen hyvinvointia lasten-, nuorten ja perheiden loma- ja viikonloppuleirejä järjestämällä. Leiriläiset valitaan toimintaan taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Ohjauskielenä leireillämme on suomi. Vapaaehtoinen ei voi tuoda leirille omia lapsiaan.

Ohjaaja esittää rikosrekisteriotteen lasten kanssa toimimisesta ennen leirille/leireille osallistumista. Leireillä voit suorittaa opintopisteitä (esimerkiksi harjoittelu, opinnäytetyö, projekti), kysy lisää Christinalta opintojen suorittamisesta järjestössämme (yhteystiedot alla).

Lue lisää:

Aikaa yhdessä - perheleirit: https://parastalapsille.fi/perheleirit

Aikaa ilolle - lastenleirit: https://parastalapsille.fi/leirit

Ilmoita kiinnostuksesi tästä ja otamme sinuun yhteyttä:

https://link.webropolsurveys.com/S/4679469F910ADC22

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin, Christinaan p./whatsapp: 050 407 8784 tai sähköpostilla christina.nenonen@parastalapsille.fi

2. Opiskelutaidot sosionomikoulutuksessa

Heippa!

Teemme opinnäytetyötä, jonka avulla pyrimme parantamaan sosionomikoulutuksessa tarjottavia opiskelun tuen muotoja. Tällä tutkimuksella kartoitamme sosionomiopiskelijoiden oppimisen taitoja sekä opiskelumotivaatiota.

Tutkimuksen lisäksi toteutamme pilottikokeilun kirjoittamisen työpajasta, jonka avulla saamme lisää vaikuttavuutta tutkimukseen ja sitä kautta paremmat vaikutusmahdollisuudet sosionomikoulutuksen parantamiseen. Tähän kyselyyn vastaamalla autat meitä vaikuttamaan koulutuksen sisältöön sekä luomaan lisää yhteisöllisyyttä sosionomiopiskelijoiden joukkoon.

Kiitos!

https://lomake.tamk.fi/lomakkeet/32995/lomakkeet.html

Kysely on auki 31.3.2022 asti.

Kevätterveisin,

Leena Sälpäkivi & Ninni Silván 20SOD

3. Varhaiskasvatuksen töitä valmistuville sosionomeille

Kevääksi töitä tarjolla varhaiskasvatuksen parissa. Työt sijaitsevat Lempäälän Kuljussa. Haussa valmistunut tai juuri valmistumassa oleva sosionomi.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Killi Jokila

Varhaiskasvatusyksikön johtaja

Mansikkamäki, Mansikkamutka ja Myllykolu

puh. 040 1337 355

killi.jokila@lempaala.fi

4. Ahjolan Setlementin isosisarustoiminta

Ahjolan Setlementin Isosisarustoiminta järjestää kevään 2022 toisen vapaaehtoiskurssin huhtikuussa lähitoteutuksena! Kiinnostaisiko sinua toimia henkilökohtaisena tukijana lapselle tai nuorelle?

Isosisarustoiminnassa vapaaehtoisilla on mahdollisuus toimia turvallisena aikuisena lapselle tai nuorelle, ja osallistua erilaisiin toimintoihin sekä tehdä merkittävää työtä oman ajan puitteissa. Meille on tärkeää, että vapaaehtoiset löytävät juuri itselleen sopivan lapsen tai nuoren, jonka kanssa on helppoa keksiä molempia kiinnostavaa puuhaa, ja jonka parissa touhutessa Isosisarus pääsee hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteitaan. Kaksiosainen kurssi järjestetään 6.-9.4. - ensimmäisenä päivänä perehdytään tiiviisti aiheeseen, ja toisena päivänä syvennymme toimintaan. Järjestömme tarjoaa pullakahvit sekä keittolounaan kaikille osallistujille.

Lisää tietoa Isosisarustoiminnasta löytyy osoitteesta tyttojentupa.fi sekä poikatyo.fi, sekä toiminnan Instagramista @isosisarustoiminta. Tuoreen IG-tilin kautta tuomme esiin konkreettisesti sitä, mistä toiminnassa on oikeastaan kysymys.

5. Heidi's Bier Barin SOPUn jäsenyys

Sopun hallitus on hankkinut kaikille SOPUn jäsenille jäsenyyden Heidi's Bier Bariin! Jäsenyys on ilmainen ja sen avulla saat lunastettua itsellesi mahtavia etuja, kuten esimerkiksi 4 € Drink vouchereita (drinkkilippuja) 6kpl/kk. Tämä jäsenyys on kattavampi kuin Heidi'sin oma, joten nyt hyvä Sopulainen, tartu tähän tarjoukseen! 🥳

Muistakaa ladata tätä varten punaisella logolla oleva Nyx app. Linkistä painettuanne, tulee sinne kirjautua Facebookin kautta. Tässä linkki SOPUn jäsenyyden saamiseksi: https://signup.nyxapp.net/ysjz3RVC?segment=ZymRu4W9

Ladattuasi apin ja linkin kautta mennessäsi, tulisi lopulta avautua näkymä, jossa lukee Heidi's Bier Bar Tampere. Tätä napsauttamalla pääset seuraavaan näkymään ja hieman alempana on kohta "membership". Tässä kohdassa tulisi sinulla lukea nyt SOPU ry. (mikäli siinä lukee jotain muuta kuin SOPU ry, selaa vielä tätä viestiä alemmas jatkotoimenpiteitä varten). Siitä vielä napsauttamalla pääset näkemään kaikki etusi sekä käyttämään juomalipukkeesi. Mahtavaa, nyt pääset nauttimaan jäsenyydestäsi!

💥HOXHOX💥

Linkki ei toimi niille, joilla on entuudestaan jo Nyx app ja normaali jäsenyys Heidi'siin. Nämä henkilöt täytyy manuaalisesti siirtää jäseniksi, joten tässä linkki Formsiin, johon käytte laittamassa nimenne, MIKÄLI SIIS TEILLÄ ON JO NORMIJÄSENYYS ja aiempi linkki ei teille SOPUn jäsenyyttä antanut. https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=r0Rp-nzM2EyRVMARMnmJEDfu429v28NPni1awKoDEulUNElXRTRWR0JPT1RXVVpOWjBQQUtXOVdKRi4u

Linkki sulkeutuu maaliskuun 31. päivä, joten teethän tämän ennen kyseistä päivää, mikäli halajat hyviä etuja Heidisistä vielä tämän kevään aikana! Tätä kautta jäsenyytesi astuu voimaan vasta maaliskuun jälkeen. Jos missaat tämän huikean tarjouksen, on seuraava mahdollisuutesi saada se ensi syksynä.

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. The life of SOSSUs' - excursion 21.4.2022

2. SOPU ry's annual spring meeting 29.3.2022

3. Overall badge competition

4. TIPU Sitsit 24.3.2022 SOLD OUT

5. Academic Donating World Championship 2022

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Volunteering

2. Thesis inquiry

3. Job advertisement

4. Ahjola Settlement's Big Siblings courses

5. Heidi's Bier Bar SOPU's membership

UPCOMING EVENTS:

1. The life of SOSSUs' - excursion 21.4.2022

Unfortunately this event is only in Finnish and for our members.

2. SOPU ry's annual spring meeting 29.3.2022

Welcome to SOPU's annual spring meeting! The meeting is on tuesday 29.3.2022 at 5 pm, located in H0-27. At the spring meeting we will go through financial statement and discharges of the year 2021.

Unfortunately the meeting will be held in finnish.

3. Overall badge competition

Do you have an overall badge in your mind that you would like to show off to both your own and your friends' overalls? Now is your chance to get the overall badge of you dream when it's time to launch SOPU's OVERALL BADGE COMPETITION🔥

 • Send us a draft of your overalls badge by e-mail: sopu@tamko.fi by 4.4.2022.
 • A vote will be held among the ideas for the overall badge that comes in, with the most liked overall badge winning and we will make it for sale.
 • The designer(s) of the mark will receive the mark free of charge.

4. TIPU Sitsit 24.3.2022SOLD OUT

WHAT: TIPU Sitsit by Tiro & Sopu

WHEN: Thu 24th of March. Doors open at 17:30 and ceremony starts 18:00

WHERE: Kalevan kilta, Teiskontie 8A, 33540 Tampere

THEME: Easter

AFTERPARTY: PISTOT

WHY: Because you can always be a chick

Sitsit are a type of student party, where students sits by the table and sings diffent kinda drinking songs. These songs are mainly sang in Finnish.

More information about the event you can find on FB event,or at kide.app

Link to kide.app https://kide.app/events/498d66c4-c152-4067-8285-f4f5051fa52f

5. Academic Donating World Championship 2022

Tampereen Rakentajakilta ry is organizing Academic Donating World Championship 2022 in collaboration with Blood Service. This is a playful competition-like teekkari tempaus, in which the objective is to donate as much blood as possible (within safety limits set by health care professionals) as a student association. In this competition, student associations are divided into three leagues based on the number of members: featherweight (0-250), middleweight (250-500) and heavyweight (>500). The competition period is 24.1.2022-29.4.2022.

PARTICIPATION INSTRUCTIONS:

1. Book an appointment from https://www.bloodservice.fi/. You can donate at Blood Service's office or at blood donation event. You can come by yourself or in a small group. You can book an appointment for the group by sending an email to tampere.verenluovutus@veripalvelu.fi. Every donor must have a booked appointment.
2. Fill the health questionnaire at Blood Service's website on the day of donation or one day earlier.
3. Find out the name of your student association's BloodGroup in advance. SOPU's BloodGroup is SOPU ry. Mention the group's name in the health condition interview with the nurse.
4. Eat and drink as usual on the day of donation. Avoid heavy meals before donating blood.
5. Please bring an official ID card that includes your Finnish ID number.
6. After donating blood, Blood Service offers you some snack and you can enjoy the good feeling of being a lifesaver.
7. Take it easy for the rest of the day. Avoid exercise, sauna, standing for a long time in the same place, and any strain on the donation arm after donation. Remember to drink more.

Remember to mention the name of your student association's BloodGroup in the interview with the nurse. Also retain the card you receive after donating. Overall badge and/or student association's passport stamps can be reclaimed by showing the card!

REWARDS:

Participants
• Event overall badge (for the first 500 donors, can be retrieved from following places by showing the card which is received after blood donation) : TAMKO Office (Solu), City centre Service Office (Tuire's Office), Hervanta Service Office (Helky's Office), Kauppi Office (Tuula's Office)
• Blood Service's overall badges (drop of blood 2022, donator, biobank)
• Possible points for fuksi-, teekkari- and student association's passports (Blood Service's stamp or by showing the card you receive after blood donation)
• After the donation: Some snacks offered by blood Service and a good feeling from helping

Student associations
• Championship title and a diploma for the winners of each league
• Blood Service's yearly diplomas for BloodGroups

Blood donating on campuses:

Hervanta campus:

 • On Thursday 7.4.2022 (Preliminary date which may be cancelled due to COVID-19)

City center campus:

 • No separate event (Blood Service's office is located in city center nearby)

TAMK campus:

 • On Wednesday 20.4.2022 (Preliminary date which may be cancelled due to COVID-19)

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Volunteering

2. Thesis inquiry

3. Job advertisement

4. Ahjola Settlement's Big Siblings courses

Unfortunately these are only in Finnish.

5. Heidi's Bier Bar SOPU's membership

Unfortunately Heidi's Bier Bar SOPU's membership is only for those who have SOPU's membership.