SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 18

02.05.2022

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Toukokuun lajikokeilu

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Aikuissosiaalityön sijaisuus tarjolla

2. Vastuuohjaajia TATin Yrityskylään

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Toukokuun lajikokeilu

Otetaan vielä yksi lajikokeilu ennen kesän taukoa. Toukokuun lajikokeiluna on judo. Sopun jäsenet pääsevät Shinrai ry:n judotreeneihin mukaan. Treeni toki tehdään aloittelijoille sopivaksi, mutta lajia pääsee kokeilemaan kokeneiden kanssa. Kokeilu on ilmainen ja mukaan tarvitset ainoastaan urheiluvaatteet, mielellään pitkät housut, juomapullo ja pyyhe. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa Kide.app:ssä keskiviikkona 27.4. klo 16:00.

Lajikokeilu on maanantaina 9.5. klo 18:45-20:15 (paikalle kannattaa tulla hieman aiemmin, jotta varsinaiset treenit pystytään aloittamaan klo 18:45) osoitteessa Suupantie 2, Pirkkala. Sisään pääsee rakennuksen alaparkkipaikan ovesta, samasta ovesta kuljetaan mm. Pirkkalan sosiaalitoimistoon. Ovessa on myös seuran, eli Shinrain tarra. Pukuhuoneista miesten on vasen ovi, naisten oikea: jalkoja pestään ennen treeniä ja suihkussa on mahdollista käydä treenin jälkeen.

MITÄ: Judon lajikokeilu

MISSÄ: Suupantie 2, Pirkkala

MILLOIN: 9.5. klo 18:45-20:15

MITÄ MUKAAN: Urheiluvaatteet (pitkät housut), juomapullo ja pyyhe

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: Kide.app 27.4. klo 16:00 à

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Aikuissosiaalityön sijaisuus tarjolla

Tule mukaan Ylöjärven kaupungille tekemään sijaisuutta aikuissosiaalityön parissa!

Tarjolla sosiaaliohjaajan sijaisuus työikäisten tiimissä alkaen mahdollisimman pian kestäen aina elokuun -22 loppuun saakka. Työ on säännöllistä päivätyötä ns. virastoaikoina, liukumat käytössä normaalisti. Työaika 38 h 15 min viikossa. Työpiste sijaitsee Ylöjärven keskustassa, julkiset kulkuyhteydet kulkevat rakennuksen vierestä.

Työ sisältää harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelyä, asiakastapaamisia sekä toimistolla että tarpeen tullen kotikäyntien muodossa, verkostoyhteistyötä eri tahojen kanssa, palvelutarpeen arvioiden tekemistä ja asiakastyön kirjaamista läpi asiakasprosessin. Työ on antoisaa ja monipuolista sisällöltään ja saat työhösi koko tiimin ja esimiehen tuen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta aikuisten parissa tehtävästä sosiaalityöstä sekä sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden hallintaa erityisesti taloudellisen tuen (harkinnanvarainen toimeentulotuki) osalta. Käytössämme asiakastyössä on Kanta-Effica -järjestelmä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2508,05 €. Lisäksi työkokemuksen mukaan erillislisä.

Kysy rohkeasti lisätietoja johtavalta sosiaalityöntekijältä Maaret Hautaniemeltä. P. 041 - 7300 527 tai sähköpostin kautta: maaret.hautaniemi@ylojarvi.fi

2. Vastuuohjaajia TATin Yrityskylään

Vankkumattoman jalansijan pirkanmaalaisten lasten ja nuorten keskuudessa saanut TATin Yrityskylä etsii ensi lukuvuodeksi uusia vastuuohjaajia! Meillä pääsee tekemään tutkitusti vaikuttavaa työtä sekä 6.- että 9.-luokkalaisten kanssa talous- ja työelämätaitojen parissa. Työ on määräaikainen (syyskuu 2022-toukokuu 2023) ja osa-aikainen. Sopii siis erinomaisesti opiskelijoille.Lisätietoa löydät linkistä:


https://tat.fi/rekry/etsimme-osa-aikaisia-tyontekijoita-koululaisten-yrityskyliin-ympari-suomen/


IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. May's sport trial

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

2. Job advertisement

UPCOMING EVENTS:

1. May's sport trial

Sorry, this event is only in Finnish.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

2. Job advertisement

Unfortunately these jobs are only in Finnish.