SOPU RY, VIIKKOPOSTI VKO 37

17.09.2023SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOPUn ja Konekerhon kaljamölkky-turnaus 19.9. JOUKKUEPAIKAT LOPPUUNMYYTY!

2. SOPU goes Hämeenkadun Appro!

3. Pi**uralli 4.10.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Tamkon edustajistovaalit kaudelle 2024 ovat alkamassa!

2. Etsitään sijaisia/harjoittelijoita MLL:n Nokian yhdistyksen perhetaloihin

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOPUn ja Konekerhon kaljamölkky-turnaus 19.9. JOUKKUEPAIKAT LOPPUUNMYYTY!

Täältä se on jälleen tulossa, suurempana kuin koskaan - nimittäin SOPUn ja Konekerhon kaljamölkky-turnaus 19.9. klo 16 Hakametsän hiekkakentällä.🔥

Kasaa siis janoisten ystäviesi kanssa viiden (5) hengen joukkue ja tule kilpailemaan yhdessä muiden kanssa!💥

Joukkueiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 5.9. kello 13:00 tutussa ja turvallisessa Kide.appissa.

Kaikki tarpeellinen info löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta ja Kide.appista!

Huom. tursaat! Tämä on tursaspassitapahtuma, joten otathan tursaspassisi mukaan.

Tapahtuma on täysin häirintävapaa. Jos koet että olet nähnyt tai kokenut tapahtumassa häirintää tai muuta sopimatonta käyttäytymistä, voit tulla kertomaan tapahtumassa paikan päällä oleville häirintäyhdyshenkilöille Saaralle ja Ida-Marialle, tai olla järjestäjiin myöhemmin yhteydessä.

saara.hallapelto@tuni.fi

hairinta@konekerho.com

Valitettavasti tapahtuma ei ole esteetön.

2. SOPU goes Hämeenkadun Appro!

Legendaarinen Hämeenkadun Appro tulee jälleen 12.10.2023!

Nyt Sopu ry:n jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippu itselleen Hämeenkadun Approille sekä jatkoille Tavara-asemalle, jossa juhlijoita viihdyttää Anssi Kela.

Sopu ry:n kiintiön liput tulevat myyntiin Kide.appiin keskiviikkona 13.9.2023 klo 14. Lipun hinta on 26€ + 0,50€ Kide.appin palvelumaksu. Liput on tarkoitettu ainoastaan Sopu ry:n jäsenille. Ostorajoitus on 1 lippu/hlö. Jatkopaikkana toimii Tavara-asema.

Tiedotamme kartan ja rannekkeen noutamisesta lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoa tapahtumasta löydät Hämeenkadun Approjen nettisivuilta

3. Pi**uralli 4.10.

Pistä lippiksesi amiskulmaan ja kiillota bensalenkkarisi, sillä kohta mennään! 🏁

Vuoden vauhdikkain tapahtuma Pi**uralli nimittäin tulee taas! Tämä jo perinteeksi muodostunut tapahtuma sapuu jälleen kun Konekerho, TARE ja SOPU yhdistävät voimansa rallin merkeissä 4.10.

Eli mikä homma? Kerää läjään neljän (4) henkilön joukkueet ja lähde suorittamaan syksyn vauhdikkainta rastikierrosta! Rastien suorittaminen tapahtuu ympäri Mansen keskustaa erilaisissa baareissa samalla janoa sammuttaen. 😎

Suorittamisesta jaetaan pisteitä, mitä voi tietenkin yrittää myös korottaa. Pidetään pisteitä korottaessa kuitenkin korkit kiinni ja vaatteet päällä. Parhaiten suoriutuneelle joukkueelle on luvassa huikea palkinto! 🏆

Lähtöajat tapahtumapäivänä ovat seuraavat: 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 ja 18:00. Lähtöpaikasta tiedoitetaan myöhemmin.

Myymme lippuja tapahtumaan Kide.appissa tiistaina 12.9. klo 10 alkaen! Joukkuelippu kustantaa 16€ (4€/hlö) järjestäjätahojen jäsenille ja 20€ (5€/hlö) ei jäsenille. Lippu sisältää itse kierroksen, semi hienon haalarimerkin ja jatkot Kaijakassa.

MITÄ? Pi**uralli 2023

MISSÄ? Ympäri Tampereen keskustaa

MILLOIN? 4.10. klo 16:00 alkaen

MITÄ MAKSAA? 16€ jäseniltä, 20€ ei jäseniltä

Tapahtuma on täysin häirintävapaa. Jos koet että olet nähnyt tai kokenut tapahtumassa häirintää tai muuta sopimatonta käyttäytymistä, voit tulla kertomaan tapahtumassa paikan päällä oleville häirintäyhdyshenkilöille Antti Ylitalo ja Saara Itäaho, tai olla järjestäjiin myöhemmin yhteydessä.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Tamkon edustajistovaalit kaudelle 2024 ovat alkamassa!

Opiskelijakunta Tamkon edustajistovaalit kaudelle 2024 ovat alkamassa! Jos sinua kiinnostaisi asettua ehdolle edustajistoon prosessi etenee pähkinänkuoressa seuraavasti: ehdolle voi asettua ensi tiistaista 5.9 alkaen, tiistaihin 3.10 klo 12 asti. Äänestysaika on 18.10-8.11 ja 8.11 äänestystulokset julkistetaan. Koska jokaisen ehdokkaan tulee kuulua johonkin ehdokaslistaan, tänäkin vuonna Sopu ry:llä ja Pirate ry:llä on yhteinen ehdokaslista "Soten valitut palat". Vastaukset kysymyksiin kuten "Mikä on edustajisto ja mihin siellä voi vaikuttaa?" ja "Kuka voi asettua ehdolle ja äänestää?", sekä tarkemmat ohjeet ehdokkaaksi ilmoittautumiseen ilmestyvät Sopu ry:n ja Tamkon instagram-tileille toivottavasti jo ensi viikon aikana. Tässä myös linkki Tamkon nettisivulle, jossa perustietoa edustajistovaaleihin liittyen: https://tamko.fi/opiskelijakunta/edustajisto/edustajistovaalit/

2. Etsitään sijaisia/harjoittelijoita MLL:n Nokian yhdistyksen perhetaloihin

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistys ry:ssä on haettavana ohjaajan sijaisuuksia. Etsimme henkilöä, joka voi sitoutua 1.10.-15.12.2023 välisen ajan tekemään sijaisuutta perjantaisin klo 8:50-16:30. Lisäksi etsimme sairaslomansijaisia erikseen sovittavina ajanjaksoina.

Meillä voi myös sovitusti suorittaa pidempiä ja lyhyempiä opintojen työharjoittelujaksoja. Mahdolliset kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Nokialla toimii kaksi Perhetaloa Tuutikki (os. Alinenkatu 41) ja Täpinä (Ruskeepäänkatu 58), joissa toteutetaan arkisin avointa perhekahvilaa klo 9-11:20 ja koululaisten iltapäiväkerhoa klo 12-16:30. Kummassakin talossa työskentelee kahden ohjaajan tiimi. Pienessä työyhteisössämme on hyvä ja leppoisa henki. Tehtävämme on tuottaa perheille ja lapsille ilon hetkiä ja tarjota mahdollisuus vertaiskeskusteluille. Tutustu toimintaamme tarkemmin nettisivuiltamme nokia.mll.fi

Sinulla voi olla alalle soveltuva toisen asteen koulutus, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja tai voit olla opiskelija. Katsomme eduksi hygieniapassin, sekä työkokemuksen lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostitse osoitteeseen: hilkka.hyttinen@mll.fi. Tehtäviin on jatkuva haku.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hilkka Hyttinen, 050 3132253, hilkka.hyttinen@mll.fi.

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU and Konekerho BeerMölkky Tournament TEAM PLACES SOLD OUT!

2. SOPU goes Hämeenkadun Appro!

3. Pi**uralli 4.10.

OTHER NOTIFICATIONS:

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU and Konekerho BeerMölkky Tournament TEAM PLACES SOLD OUT!

Here it comes again, bigger than ever – it's the SOPU and Konekerho BeerMölkky Tournament on September 19th at 4:00 PM on the Hakametsä sand field.🔥

So, gather with your thirsty friends and form a team of five (5) players to come and compete with others!💥

Team registrations start on Tuesday, September 5th, at 1:00 PM on the familiar and secure Kide.app.

All the necessary information can be found on the event's Facebook page and Kide.app!

Note: Tursas, pay attention! This is a Tursas-pass event, so please bring your Tursas-pass with you.

The event is completely harassment-free. If you feel you have witnessed or experienced harassment or other inappropriate behavior at the event, you can approach the harassment contact persons on-site, Saara and Ida-Maria, or get in touch with the organizers later.

saara.hallapelto@tuni.fi

hairinta@konekerho.com

Unfortunately, the event is not barrier-free.

2. SOPU goes Hämeenkadun Appro!

The legendary Hämeenkadun Appro will come again on October 12, 2023!

Now the members of SOPU ry have the opportunity to buy tickets for themselves to Hämeenkadun Appro and to afterparty at Tavara-asema, where Anssi Kela will perform.

Sopu ry's tickets will go on sale on Kide.app on Wednesday, September 13, 2023 at 2 p.m. The ticket price is €26 + €0.50 Kide.app service fee. Tickets are intended only for members of SOPU ry. Purchase limit is 1 ticket/person. The afterparty is at Tavara-Asema.

We will inform you about picking up the appro-map and wristband closer to the event.

You can find more information about the event on Hämeenkadun Appro's website.

3. Pi**uralli 4.10.

The fastest event of the year called Pi**uralli is back! This fast-paced event is organized by Konekerho, TARE and SOPU. 🏁

Gather teams of four (4) people and start completing different tasks all around the central Tampere. 😎 Completing tasks will take place in different bars, so you sould not worry about getting too thirsty during the round.

Points will be awarded for completing these different checkpoints. The best-performing team will receive an incredible prize!

The departure times on the event day are following: 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, and 18:00. The starting location will be announced later.

Tickets for the event will be sold in Kide.app on Tuesday 12.9. at 10am! A team ticket costs 16€ (4€/person) for members of the organizing parties and 20€ (5€/person) for non-members. The ticket includes the round itself, a semi-cool overall patch, and afterparty at Kaijakka.

The event is completely harassment-free. If you witness or experience any form of harassment, please contact the event's harassment contact persons on-site, Antti Ylitalo or Saara Itäaho.

OTHER NOTIFICATIONS: