SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 38

19.09.2022

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Pi**uralli 29.9. klo 17 LOPPUUNMYYTY

2. SOPU ry:n 18-v. synttärit 1.10.

3. Kaljamölkkyturnaus 20.9. klo 16​LOPPUUNMYYTY

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Päivystäjäksi Sekasin-ryhmächattiin

2. Vastaa opinnäytetyökyselyyn

3. "Laita pari kuvaa" - suoraa puhetta somemaailmasta -seminaari 29.9.

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Pi**uralli 29.9. klo 17 LOPPUUNMYYTY

Ai mikä? No legendaarinen Pi**uralli vuosimallia 2022! Tampereen kolme hauskinta yhdistystä TARE ry, Konekerho ry ja SOPU ry yhdistävät taasen voimansa monen vuoden tauon jälkee. Kerää neljän (4) hengen tiimisi kasaan ja lähde suorittamaan syksyn kuuminta baarikierrosta!Pi**urallilla kierretään Tampereen keskustan alueella sijaitsevia baareja suorittaen hauskoja rastitehtäviä ja tietenkin janoa sammuttaen! Joukkuepaikka kustantaa 16€ mikäli vähintään kolme ovat järjestävien tahojen jäseniä ja 20€ mikäli enemmistö ei ole jäseniä. Lippu sisältää itse kierroksen, päheän haalarimerkin ja jatkot Kaijakassa (ei sis. narikkaa).Huom! Rasteilla ei voida antaa lisäpisteitä juomisesta, vaikka rastit baarissa ovatkin. Lahjontaa ei voida hyväksyä myöskään alkoholilla!Parhaiten rastikierrokselta suoriutuneelle joukkueelle on luvassa mahtava palkinto, nimittäin hytti Pi**uralliristeilylle (sis. neljän hengen hytin ja bussikuljetukset).Ensimmäinen lähtö starttaa torstaina 29.9.2022 klo 17 ja siitä seuraavat 17:30 ja 18:00 Laikunlavalta. Liput vaihdetaan rastipasseihin lähdön yhteydessä ja passiin on määritelty joukkueesi aloitusbaari. Passien palautus viimeistään klo 21:30 Kaijakkaan.MITÄ: Pi**uralli 2022
MISSÄ: Tampereen keskusta (lähdöt Laikunlavalta)
MILLOIN: Startti 29.9.2022 klo 17 alkaen
MITEN: Joukkueliput jäsen 16€/ ei-jäsen 20€ kide.app. HUOM! Tapahtuma on loppuunmyyty.

2. SOPU ry:n 18-v. synttärit 1.10.

SOPU ry saavuttaa täysi-ikäisyyden 1.10. ja sitä on syytä juhlia! Synttäreitä juhlitaan lauantaina 1.10. aarrejahdin tapaan. Tule etsimään SOPUn hallitus Instagramiin (@sopury) ilmestyvien vihjeiden perusteella Tampereen keskustan alueelta. Kohteisiin ensimmäisenä löytäneille on luvassa palkintoja!

Mitä? SOPU ry:n 18v. synttärit

Missä? Tampereen keskustan alueella

Milloin? La 1.10. Ensimmäinen vihje julkaistaan noin klo 17

HOX!!! Kyseessä on lauantai, joten baariin ei pääse haalarit jalassa. Jätäthän siis haalarit tällä kertaa kotiin.

3. Kaljamölkkyturnaus 20.9. klo 16​LOPPUUNMYYTY

Hölkynmölkyn! Meillä on ilo ilmoittaa, että SOPU ry järjestää kaljamölkky-turnauksen yhdessä Konekerhon kanssa 20.9. klo 16 alkaen Hakametsän hiekkakentällä! Tursaat! Tapahtumasta saat leiman tursaspassiisi! Kerää siis viiden hengen joukkue ja tule kilpailemaan yhdessä muiden janoisten sankareiden kanssa! Huom. tapahtuma on loppuunmyyty.

ELI

MITÄ: Kaljamölkkyturnaus

MISSÄ: Hakametsän hiekkakenttä

MILLOIN: Ti 20.9. Kentällä joukkueiden ilmoittautuminen alkaa klo 16!

Lisää infoa löydät Facebookista tapahtuman sivuilta sekä Kide.appista!

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Päivystäjäksi Sekasin-ryhmächattiin

Sekasin-chatin yhteyteen on kehitetty ryhmächat, jonka tarkoituksena on helpottaa yksilöchattiin jonottavien odotusaikaa sekä luoda yhteisöllisyyttä ja saada vertaistukea. Ryhmächat on noin kolme kertaa viikossa Yeesin järjestämänä.

Etsimme uusia vapaaehtoisia päivystäjiä mukaan. Kriteerinä on 20-vuoden ikä ja taito käsitellä vaikeita asioita. Huomioithan tämän ennen kuin haet mukaan tähän toimintaan. Päivystykset tapahtuvat yhdessä Yeesin työntekijän kanssa.

Vapaaehtoisena toimimisesta on mahdollisuus saada todistus sekä opintopisteitä, jos niin sovitaan opettajien kanssa.

Järjestämme tämän syksyn Päivystäjäksi Sekasin-ryhmächattiin -koulutuksen ti 4.10.2022 klo 17-19.30 Zoomin välityksellä, mikä antaa kattavan tietopaketin teille päivystämisestä vapaaehtoisena Sekasin-ryhmächatissa.

Linkin Zoomiin ja tarkemmat tiedot koulutuksen sisällöstä saat sähköpostitse ilmoittautumisen myötä lähempänä ajankohtaa Yeesin verkkotyön asiantuntijalta Juliannalta (julianna@yeesi.fi).

Ilmottautumislinkki koulutukseen: https://bit.ly/3e9sdUY

Ilmoittautumisaikaa on su 2.10. asti!

Tervetuloa mukaan! ❤️

Yeesillä on myös muita kiinnostavia vapaaehtoistoiminnan muotoja! Lue lisää Yeesin toiminnasta täältä: https://www.yeesi.fi/toiminta/

2. Vastaa opinnäytetyökyselyyn

Hei! Opiskelemme Tampereen ammattikorkeakoulussa sosionomeiksi, ja tulemme saamaan varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyyden. Teemme opinnäytetyötä kehotunnekasvatuksesta varhaiskasvatuksessa. Toivomme, että vastaisit lyhyeen kyselyymme, jossa kartoitamme kehotunnekasvatuksen toteutumista, merkityksellisyyttä sekä varhaiskasvatuksessa työskentelevien ajatuksia siihen liittyen. Kyselyyn vastaaminen vie arviolta noin 7 minuuttia. Kysely löytyy linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebG0-hVxNp3l68e1pEqwNcAd3OpfCiMIhmrnlUQrO2EI6YCA/viewform

Jos kyselystä herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä!

Kiitos etukäteen vastaamisesta!

Sanna Asp, Mia-Marianne Halme ja Sonja Hyvönen

sanna.asp@tuni.fi

mia-marianne.halme@tuni.fi

sonja.hyvonen@tuni.fi

3. "Laita pari kuvaa" - suoraa puhetta somemaailmasta -seminaari 29.9.

Tervetuloa mukaan syyskuun seminaariin, joka on täynnä suoraa puhetta somesta, seksuaalikasvatuksesta ja seksuaalirikoksista!

Sua varten somessa järjestää torstaina 29.9. Klo 9-16 seminaarin aiheesta "Laita pari kuvaa" - lapsiin ja nuoriin kohdistuvat seksuaalirikokset somessa. Seminaari järjestetään Helsingin Suvilahdessa Tiivistämöllä.

Mitä somessa tapahtuu juuri nyt? Mitä ammattilaisen on hyvä siitä tietää? Seminaarissa kuulet nuorten ääntä suoraan kentältä ja saat ajankohtaista tietoa verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista, niihin puuttumisesta sekä niiden ennaltaehkäisystä. Tilaisuudessa on runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle, kysymyksille ja ajatusten vaihtamiselle. Tehdään yhdessä somesta turvallinen! Seminaarin päättää erityistason seksuaaliterapeutti, luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström.

Seminaariin voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvittelut (lounas omakustanteinen). Paikkoja paikan päälle on rajattu määrä.

ILMOITTAUDU seminaariin viimeistään to 22.9. osoitteessa www.bit.ly/laitaparikuvaa Lisätietoa tapahtumasta ja koko ohjelma löytyy verkkosivuilta.

Lyhyesti:

Mitä?: Sua varten somessa järjestää seminaarin lapsiin kohdistuvista verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista

Missä?: Helsinki, Tiivistämö (Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki) / striimi

Milloin?: torstaina 29.9. Klo 9-16 (aamukahvit klo 8.30 alkaen). Ilmoittaudu viimeistään to 22.9.

Kenelle?: kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Mitä maksaa?: Ilmainen

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU ry's 18th birthday 1.10.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Volunteering

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU ry's 18th birthday 1.10.

SOPU ry reaches the age of majority on 1st of October. These birthdays will be celebrated on Saturday 1st of October as a treasure hunt. Join in and find the board of SOPU based on the clues that appear on our Instagram stories (@sopury) in the city centre of Tampere. There will be prizes for those who find the destinations first!

What? SOPU's 18th Birthday

Where? City Centre of Tampere

When? Sat 1st of October. The first hint will be announced around 5pm.

HOOK!!! 1st of October is a Saturday, so you won't be able to go to any bars wearing overalls. Please leave the overalls at home this time.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Volunteering

Unfortunately these are only in Finnish.