SOPU RY VIIKKOPOSTI, VKO 43

24.10.2022

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOPUn päivystys + haalarien jako ke 26.10. klo 12-13

2. Speed dating 10.11.

3. SOPU x SOS seminaari: "Mitä mielessä" + PISTOT-jatkot 27.10. klo 16 LOPPUUNMYYTY

4. SuuriSoteSeikkailu Jyväskylässä 3.11.

5. Pi**ujouluralli 6.-7.11.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Toimelassa töitä tarjolla

2. Greenpeacen uusien vapaaehtoisten ilta

3. VARAVA-hankkeen loppuseminaari 16.11. klo 13-16

4. Moreenimedian verkkokysely ystävyyssuhteista korkeakoulussa

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOPUn päivystys + haalarien jako ke 26.10. klo 12-13

Tervetuloa H0-käytävälle SOPUn päivystykseen! Tarjolla on ilmaista kahvia ja teetä, sekä voit halutessasi ostaa SOPU ry:n haalarimerkkejä ja kangaskassin. Vihdoin olemme saaneet myyntiin myös viime kevään haalarimerkkiskaban voittajan, Cossu-merkin! Tule siis keskiviikkona 26.10. klo 12-13 käymään H0-käytävän sohvilla, nähdään siellä! ❤️

HOX! Seuraava haalarien jako tapahtuu keskiviikon päivystyksessä. Tule siis hakemaan haalarisi 26.10. klo 12-13 H0-käytävän sohvilta. Jos haet kaverisi haalarit hänen puolestaan, riittää että tiedät kaverisi nimen ja haalareiden koon.

2. Speed dating 10.11.

Hei opiskelija!

Haluatko tutustua toisiin opiskelijoihin? Oletko tutustunut ainoastaan oman alan opiskelijoihin? Etkö baarissa oikein kuule, mitä toinen puhuu?

Vastasitko yhteenkään kysymykseen kyllä? No sitten tämä on täydellinen tapahtuma juuri sinulle, sillä SOPU ry järjestää speed datingin! Tapahtumassa pääsee keskustelemaan rennossa tunnelmassa vähän kaikkien kanssa, luomaan uusia tuttavuuksia, ystävyyksiä, mitä siellä nyt sitten syntyykään! Paikalle voi tulla yksin tai kavereiden kanssa. Tapahtuma on häirintävapaa, maksuton ja avoin kaikille TAMKin opiskelijoille alasta riippumatta.

MITÄ: Speed dating

MISSÄ: Parvi-tila, eli B1-24 (hallintokäytävällä/palvelukadulla)

MILLOIN: Hyvinvointiviikolla to 10.11. alkaen klo 16:15

MIKSI: Jotta kukaan ei jäisi yksin ja saisimme uusia kavereita <3

3. SOPU x SOS seminaari: "Mitä mielessä" + PISTOT-jatkot 27.10. klo 16LOPPUUNMYYTY

Tervetuloa vuosittaiseen SOPU x SOS seminaariin! Tänä vuonna seminaarin aiheena on rasismin vastaisuus. Seminaari järjestetään 27.10. klo 16 alkaen Juhlatila HHB:lla. Paikan päällä on kolme upeaa puhujaa. Puhujien välissä on kahvitauko ja lopuksi järjestetään paneelikeskustelu, jossa on aikaa opiskelijoiden kysymyksille. Tilaisuuden jälkeen pidämme tauon, jonka jälkeen alkaa iltabileet! Tarjolla on ruokaa sekä juotavaa janoisille. Iltabileistä suuntaamme PISTOT-jatkoille Ranta/Poroon, osoitteeseen Hatanpään valtatie 1. Pue siis haalarit jalkaasi ja tule oppimaan uutta sekä verkostoitumaan!

Tursaat! Tapahtumasta saat leiman tursaspassiisi! 🦑

Lipun hinta on SOPU ry:n ja SOS ry:n jäsenille 10 € ja muille 14 €. Lipun hintaan kuuluu seminaari, kahvitukset, ruokatarjoilu, iltabileet, haalarimerkki sekä PISTOT-jatkot.

MITÄ? SOPU x SOS seminaari: Mitä mielessä? + PISTOT-jatkot

MISSÄ? Juhlatila HHB Hatanpään valtatie 34, 33100 Tampere. Tila ei ole esteetön.

MILLOIN? 27.10.2022 klo 16

MITEN? Jäsen 10 € / Ei-jäsen 14 € Kide.app 10.10. klo 12

4. SuuriSoteSeikkailu Jyväskylässä 3.11.

Pue haalarit jalkaan ja suuntaa Jyväskylään 3.11.! Tätä Suurta SoteSeikkailua et halua missata, sillä sote-alan opiskelijoita osallistuu ympäri Suomen kymmenestä eri järjestöstä!Suuressa SoteSeikkailussa kierretään erilaisia ravitsemusliikkeitä, joista saadaan leimoja. Kun seikkailupassi on täynnä, olet suorittanut ensimmäisen soteseikkailututkinnon! Tutkintolahjaksi saat upean haalarimerkin. Suuressa SoteSeikkailussa ei tietenkään ole unohdettu hyviä jatkoja. Seikkailu huipentuu jatkoille yökerho Londoniin, jossa Etta räjäyttää katon ilmaan! Jos ajatus liveartistista ei innosta, niin ei hätää! Vaihtoehtoa janoaville krebaajille varjojatkot sijaitsevat Heidi's Bier Barissa. Molempiin jatkopaikkoihin on ilmainen sisäänpääsy rannekkeen kanssa. (Narikka maksetaan erikseen)Mitä: Suuri SoteSeikkailu
Missä: Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä
Milloin: 3.11.

Mitä maksaa: Lipun hinta on Tehyn jäseneltä 10 € ja ei jäseneltä 15 €. Lippu sisältää vain tapahtuman, ei siis bussikyyditystä Jyväskylään ja takaisin. Liput myynnissä Kide.appissa.
Miksi: että pääsee tutustumaan muihin Sote-alan opiskelijoihin omilla approilla ja approilemaan!PIRATEn ja SOPUn yhteinen bussikuljetus kohti Suurta SoteSeikkailua lähtee torstaina 3.11. TAMKilta klo 13.45. Olethan paikalla 13.30, bussi ei odota myöhässä tulijoita! Jatkojen jälkeen paluukyyti Jyväskylästä lähtee perjantaina 4.11. klo 3 yöllä. HUOM! Yhteiseen bussikyyditykseen ei myydä enää lippuja.

5. Pi**ujouluralli 6.-7.11.

Aallokko kutsuu! ⛴️

Pi**urallin jatko-osa Pi**ujouluralli tulee taas vuosimallia 2022! TARE ry, SOPU ry ja Konekerho ry vievät teidät 23h hupiristeilylle kohti Tukholmaa. Lähtö tapahtuu tutuilla sinisillä @heneoy busseilla TAMKilta Kuntokadun puolelta sunnuntaina 6.11.2022 klo 14 ja paluu samaan paikkaan tapahtuu maanantaina 7.11.2022 illalla. Olethan ajoissa lähtöpäivänä!

Hinta tälle tapahtumalle kuljetuksineen on 38€/jäsen ja 41€/ei jäsen.

MIKÄ? Pi**ujouluralli -risteily Tukholmaan

MILLOIN? 6.-7.11.2022

MITÄ MAKSAA? 38€ jäsen, 41€ ei-jäsen

MISTÄ LIPUT? Lipunmyynti on loppunut!

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Toimelassa töitä tarjolla

Toimelassa olisi tarvetta sijaisille, jotka pystyisivät silloin tällöin tekemään tuntityösopimuksella päivän tai pari töitä.

Toimelassa tehdään ennaltaehkäisevää sosiaalityötä matalan kynnyksen vapaa-ajan toiminnan kautta. Kohderyhmänä ovat 7-15 -vuotiaat kouluikäiset lapset. Toiminta pitää sisällään kerhoja, avointa toimintaa sekä retkiä. Kaikki toiminta on maksutonta. Toimela on auki arkipäivisin klo 12.00-17.00, os. Ruovedenkatu 7, Tampere.

Toimela on osa yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta Yhdessä Selvitymisen Tuki Ysti Ry -nimistä Hervannassa toimivaa järjestöä, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Jos sinulla olisi kiinnostusta tehdä silloin tällöin ohjaajan sijaisuuksia, ota yhteyttä niin saat kuulla lisää asiasta!

Pia Tauru pia.tauru@yst.net / 0407746229

Johtava koordinaattori/Yksikön vastaava Toimela ja Täky

https://www.yst.net/

2. Greenpeacen uusien vapaaehtoisten ilta

Ilmoittaudu mukaan yhteen Greenpeacen uusien vapaaehtoisten illoista, jotka järjestetään keskiviikkona 26.10 sekä tiistaina 22.11 klo 18 Zoomissa. Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä: https://forms.gle/EJ5VqUawNMqYyAf1A

Greenpeacen vapaaehtoisena voi toimia monilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi osallistua katukampanjointiin ja mielenosoituksiin, ryhtyä aktivistiksi tai metsävahdiksi, vaikuttaa verkkovaparina tai osallistua eri kampanjoihin paikallisryhmissä. Tapoja on lukuisia! Näistä ja Greenpeacesta organisaationa lisää kuulet uusien illassa. Tervetuloa!

Jos sinulla herää jotain kysymyksiä, ole yhteydessä Greenpeacen vapaaehtoiskoordinaattori Ansku Holstilaan ansku.holstila@greenpeace.org / 040 512 0765

3. VARAVA-hankkeen loppuseminaari 16.11. klo 13-16

Tervetuloa VARAVA -hankkeen loppuseminaariin 16.11.2022, klo 13-16. Seminaari toteutetaan hybridinä (paikan päällä & online): Tampereella, Työväenmuseo Werstaalla ja verkossa.

Olet tervetullut paikan päälle jo klo 12, jolloin voit tulla kahville, verkostoitumaan sekä tutustumaan Werstaalla olevaan näyttelyyn ilmaiseksi.

Etänä osallistuessasi saat linkin sähköpostiisi tapahtumapäivänä ennen seminaarin aloitusta. Tarkista roskapostisi, jos et löydä linkkiä.

Seminaarissa kuulet valtakunnallisista tuloksista rasismin tunnistamisessa ammattikorkeakouluissa, antirasistisesta opetuksesta ja toimenpide-ehdotuksista sekä keskustelemaan päivän aiheesta kanssamme.

Tapahtuman järjestää kaikille ammattikorkeaopiskelijoille, opettajille ja sidosryhmille VARAVA -hanke (varava.fi).

Ilmoittaudu seminaariin:

https://www.lyyti.fi/reg/VARAVA_hankkeen_loppuseminaari_9673/fi

4. Moreenimedian verkkokysely ystävyyssuhteista korkeakoulussa

Kyselyssä kartoitetaan korkeakouluopiskelijoiden ystävyyssuhteita ja näihin vaikuttavia tekijöitä. Kysely toteutetaan osana journalistiikan aineopintoja ja vastauksiin pohjautuva tutkiva uutinen julkaistaan Moreenimediaan. Kaikki vastaukset ovat anonyymeja. Kyselyyn vastaaminen vie noin kaksi minuuttia.

Kyselyyn voi vastata 24.10. asti eli vielä tänään.

Linkki kyselyyn:

https://forms.gle/SbYXwGN2kezEDqaJ9

Kiitos vastauksista!

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU's coffeehour + overalls pick up on Wednesday 26.10. at 12-13

2. Speed dating 10.11.

3. SOPU x SOS seminar: "What's on your mind" 27.10. at 4pmSOLD OUT

4. SuuriSoteSeikkailu at Jyväskylä 3.11.

5. Pi**ujouluralli 6.-7.11.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

2. Introduction meetings for new volunteers

3. Final seminar of the VARAVA project 16.11. at. 13:00-16:00

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU's coffeehour + overalls pick up on Wednesday 26.10. at 12-13

Welcome to the H0-hallway for SOPU´s coffee hour. Free coffee and tea are available, and you can buy SOPU ry overalls badges and tote bags. So come to the couches in the H0-hallway on Wednesday 26.10. at 12.00-13.00, see you there! ❤️

HOOK!! You can pick up your overalls on Wednesday 26 October at 12.00-13.00, at H0-hallway. If you are picking up your friend's overalls, it is enough to know your friend's name and the size of the overalls.

2. Speed dating 10.11.

Hi students!

Do you want to get to know other students? Have you only met people from your studies? Don't you quite hear what people say in the bar?

Did you answered yes to any of the questions? Well than this event is just for you, since SOPU ry is organizing speed dating! In this event you get to talk with all kinds of people without any pressure, make friendships or whatever this brings to you! You can come alone or with friends. The event is harassment free, free of charge and open for all TAMK's students no matter what you study.

WHAT: Speed dating

WHERE: Parvi, B1-24 (service street)

WHEN: Thursday 10.11. from 16:15 during wellbeing week

WHY: So nobody stays alone and we get new friends <3

3. SOPU x SOS seminar: "What's on your mind" 27.10. at 4pmSOLD OUT

Unfortunately this event is only in Finnish.

4. SuuriSoteSeikkailu at Jyväskylä 3.11.

Put your overalls on and come with us to Jyväskylä on 3.11.! Suuri SoteSeikkailu Appro event gathers up social and healthcare students from around Finland. Of course SoteSeikkailu will also include a great afterparty. The adventure continues in the night club London, where a live artist will blow the roof up! Even if the thought of a live artist doesn't excite you, that's okay! For the party people who are thirsty for an alternative, there's also a party located at Heidi's Bier Bar. Both after party locations have free entry with a wristband. (Narikka is paid separately)

What? Suuri SoteSeikkailu
Where? At Jyväskylä
When? 3.11.2022
What does it cost? The ticket price is 10€ for Tehy members and 15€ for non-members. The ticket only includes the event, so no bus ride to Jyväskylä and back. Tickets on sale at Kide.app.
Why? That you can get to know other social and healthcare studens at Appro-event

The departure towards Suuri SoteSeikkailu leaves on Thursday 3.11. Thursday evening at 1:45 pm. Be there at 1.30pm, because the bus doesn't wait for latecomers! After the event, the return ride from Jyväskylä leaves on Friday 4.11. at 3am. NOTE! Tickets for the bus ride are no longer sold.

5. Pi**ujouluralli 6.-7.11.

Tidal wave calls! ⛴️

Does your heart desire adventure? Are you thirsty for fun? No worries! Pi**ujouluralli ver. 2022 is here after a few year hiatus. TARE ry, SOPU ry and Konekerho ry will take you to the waves of the Baltic Sea for a 23h pleasure cruise towards Stockholm. We´ll travel to the harbor by the one and only @heneoy buses on Sunday 6.11.2022 from TAMK at 14:00 o'clock and come back on Sunday 7.11.2022 evening.

Price for this cruise, including transport, is 38€/member and 41€/non-member.

We leave for the cruise from TAMK on the Kuntokatu side on Sunday 6.11.2022. at 14:00 o´clock, so be on time!

WHAT? Pi**ujouluralli -cruise to Stockholm.

WHEN? 6.-7.11.2022.

COST? 38€/member, 41€/non-member

WHERE TO GET TICKETS? Tickets sales has ended.

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

Unfortunately this is only in Finnish.

2. Introduction meetings for new volunteers

Sign up for one of our introduction meetings for new volunteers, on 26.10 or 22.11 at 6 pm in Zoom, by filling up this survey:

https://forms.gle/EJ5VqUawNMqYyAf1A

As a Greenpeace volunteer, you can get involved in many ways; attend street campaigning or demonstrations, become an activist or guardian of forest, influence with online volunteering or join a local group. All this and more information about our organisation will be shared in the meeting. Welcome!

If you have any questions, contact Greenpeace's volunteer coordinator Ansku Holstila ansku.holstila@greenpeace.org / 040 512 0765

3. Final seminar of the VARAVA project 16.11. at. 13:00-16:00

Welcome to the final seminar of the VARAVA project 16.11.2022, at 13-16. The seminar will be carried out as a hybrid (on site & online): in Tampere, at the Työväenmuseo Werstas and online. You are welcome to visit us already at 12 noon, when you can come for a coffee, network and explore the exhibition on Werstas for free. When participating remotely, you will receive a link to your email on the day of the event before the start of the seminar. Check your spam if you can't find the link.

In the seminar, you will hear about the national results in identifying racism in universities of applied sciences, anti-racist teaching and proposals for measures, and discuss the topic of the day with us.

This event welcomes all students, teachers, and stakeholders in the university of applied sciences sector.

Sign up for the event:

https://www.lyyti.fi/reg/VARAVA_hankkeen_loppuseminaari_9673/en