SOPU RY, VIIKKOPOSTI VKO 48

27.11.2023

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Marraskuun lajikokeilu: SOPUn ja PIRATEn yhteinen biljardi 20.11.

2. PI**ujouluralli 22.11. LOPPUUNMYYTY!

3. SOPUn päivystys ja Viiniä&Vininää 22.11. klo 12-13

4. SOPU x SOS seminaari: ''Mitä mielessä?'' + jatkot 7.12.

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Äänestä TAMKin vuoden henkilöstön jäsentä sekä opettajaa!

2. Lahjakeräys Tarton turvakotiin

3. Haku osa-aikaisille henkilökohtaisille avustajille

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. Marraskuun lajikokeilu: SOPUn ja PIRATEn yhteinen biljardi 20.11.

Yllättikö marraskuun pimeys tänäkin vuonna? Tarvitsetko (teko)syyn nousta vilttien alta ja lähteä tapaamaan opiskelijakavereita?

Ei hätää, sillä SOPU ja PIRATE ovat varanneet yhdessä biljardipöytiä Galaxie Center Tampereelta! Pelamaan päästään 20.11. klo 17–20. Mukaan voit ilmoittautua kide.appissa 13.11. alkaen. Aiempaa biljardikokemusta ei tarvita, rento pelifiilis riittää!

Osallistuminen maksetaan pöydittäin paikan päällä. Yhden pöydän tuntihinta on 10,40 €.

MITÄ? SOPUn ja PIRATEn yhteinen biljardi

MISSÄ? Galaxie Center Tampereella

MILLOIN? Maanantaina 20.11. klo 17–20

2. PI**ujouluralli 22.11. LOPPUUNMYYTY!

Nyt se on täällä! Ai mikä? No TARE ry:n, Konekerho ry:n sekä SOPU ry:n Pi**ujouluralli! Tänä vuonna uudessa loistossaan uudelleen brändättynä Bussirissenä!

No mikä ihmeen Bussirisse?

Bussirissellä kierretään Pirkanmaan aluetta busseilla. Pysähdellään paikallisissa baareissa matkan aikana, mutta pelkkää kaljankittaamista ei tämä reissu (välttämättä) ole! Mukaan on kehitetty nimittäin erilaisia aktiviteetteja, mm. kaljamölkkyä, pallopelejä sekä bussibingo! Tapahtumaan voi osallistua myös alkoholittomasti! :)

(omat juomat kaljamölkkyyn)

Kerää porukkasi, osta lippu ja lähde mukaan tälle ainutlaatuiselle, sekä aivan uudelleen luotuun tapahtumaan! Matkan kuljettajana toimii opiskelijoille jo entuudestaan tuttu Hene Oy. 🚌

Tapahtuma järjestetään 22.11. ja lähtö tien päälle tapahtuu klo. 15:00. Lähtö tapahtuu TAMKin pääkampukselta.

Huom! Aikaisempaan Pi**uralli-tapahtumaan osallistuneilla ryhmillä on Pi**ujoulurallin lippuihin etuosto-oikeus. Pi**uralliin osallistuneiden ryhmien kapteeneille lähetetään 6.11. lipunmyyntilinkki, jonka kautta pääsette halutessanne ostamaan liput ennakkoon myös tähän tapahtumaan! 🎅🏼

❗️Kaikille avoin lipunmyynti alkaa 8.11. klo 13:00, mikäli lippuja on vielä jäljellä❗️

Tapahtuma kustantaa jäseniltä (12 €) ja ei-jäseniltä (14 €). Lipun hintaan sisältyy jatko-osa semi hienolle haalarimerkille, sekä jatkot kaikkien tuntemassa Kaijakassa noin klo. 22–23 alkaen! 🤩

3. SOPUn päivystys ja Viiniä&Vininää 22.11. klo 12-13

Tervetuloa SOPUn päivystykseen! Tarjolla kahvia, teetä, hyvää seuraa ja rentoa hengailua. Myynnissä myös haalarimerkkejä ja kangaskasseja.

Tällä kertaa päivystyksen lomassa on jälleen Viiniä&Vininää -palautteenantotapahtuma! Tule siis tämän viikon keskiviikkona 22.11 H0-käytävälle klo 12-13 päivystyksen yhteyteen pimeään kahvilaan kaatamaan *kaikki* opintoihin liittyvät vitutukset, keljutukset, ankeutukset, huolet ja murheet. Sallittua on kertoa toki myös toiveet ja ilon pilkahdukset kaamoksen keskellä.

Tuttuun tapaan tapahtumassa saadun palautteen pohjalta tehdään manifesto, jonka SOPUn koulutuspoliittinen vastaava vie eteenpäin opettajistolle opintojaksojen ja sosionomin tutkinto-ohjelman kehittämistä varten. Sekä manifesto, että opettajiston kommentit siihen tulevat myöhemmin opiskelijoiden nähtäville viikkopostiin.

Tervetuloa!

4. SOPU x SOS seminaari: ''Mitä mielessä?'' + jatkot 7.12.

SOPU X SOS -seminaariin on vielä lippuja jäljellä! Tänä vuonna puheenvuorot käsittelevät mm. päihdehuollon tarkastelua sosiaalihuollon näkökulmasta nykyisten muutosten lomassa, sekä sairaanhoitajan ja sosionomin yhteistyötä päihdehuollon parissa.

Tapahtumassa on myös ruoka- ja juomatarjoilu, ja osallistujille on luvassa lisäksi ainutlaatuinen haalarimerkki!

Tiesithän, että seminaarin virallisina jatkoina toimivat Haalaribileet? Jatkollisia lippuja on kuitenkin myynnissä vain rajatun ajan, joten mikäli Haalaribileet innostavat, toimi nopeasti!

Lipun hinta on SOPU ry:n ja SOS ry:n jäsenille 14€ sisältäen jatkolipun Haalaribileisiin. Lipun hinta ilman jatkoja on 10€. Jatkollisia lippuja on myynnissä aiemmasta tiedosta poiketen vielä tämän viikon ajan! 27.11. alkaen myynnissä on edelleen jatkottomia lippuja.

Linkki lipunmyyntiin: https://kide.app/events/e0871c2b-e6a1-466b-b56f-e3338115267e

Tapahtuma on täysin häirintävapaa. Jos koet tai näet tapahtumassa häirintää tai muuta sopimatonta käyttäytymistä, voit tulla kertomaan tapahtumassa paikan päällä oleville häirintäyhdyshenkilöille (Wilma Marttelin ja Mira Toppari), tai olla järjestäjiin myöhemmin yhteydessä.

MITÄ? SOPU x SOS seminaari: Mitä mielessä? + jatkot

MISSÄ? Messukylän työväentalo, Messukylänkatu 46, 33700 Tampere

MILLOIN? 7.12.2023 klo 16, HUOM! Ovet aukeaa klo 15:30

PALJONKO MAKSAA? 14€ sis. jatkot, 10€ ilman jatkoja

Ystävällisin terveisin,

Seminaarin järjestäjätiimi

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Äänestä TAMKin vuoden henkilöstön jäsentä sekä opettajaa!

TAMKissa palkitaan vuosittain yhteisölle merkittäviä henkilöitä. Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää vuoden opettajaa ja henkilöstön jäsentä!

TAMKissa palkitaan vuosittain yhteisölle merkittäviä henkilöitä. Tamkon hallitus tekee henkilökunnan jäsenen sekä opettajan valinnat tulleiden ehdotusten ja lisätietojen perusteella. Vuoden opiskelija -tunnustuksesta ja stipendistä vastaa TAMK. Palkinnot jakaa TAMKin tukisäätiö.

Kuka TAMKin henkilökunnan jäsen on tänä vuonna omasta mielestäsi edistänyt yhteisöllisyyttä, opiskelijaystävällisyyttä ja ollut tukemassa opiskelijoita eteenpäin? Entä kuka TAMKin opettaja on tänä vuonna ohjannut, auttanut ja sekä omalla toiminnallaan luonut yhteisöllisyyttä luokkatilaan? 

Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen tällä lomakkeella:

https://www.lyyti.fi/questions/0d1034cbe7

(henkilökunnan jäsen ja opettaja -ehdotus samalla lomakkeella)

Vastausaika on 26.11.2023 asti.

Tunnustukset jaetaan valmistumisjuhlassa 15. joulukuuta 2023 ja sen jälkeen tieto julkaistaan Intrassa sekä Tamkon nettisivuilla.

Kaikki tamkilaiset voivat äänestää!

2. Lahjakeräys Tarton turvakotiin

Hei kaikki sosionomiopiskelijat!

Nenäpäivän hengessä SOPU ry tukee sosionomiopiskelijoiden ja TAMKin alumnien Tarton lasten turvakodin pikkujoulujuhlaa. Tätä varten järjestämme lahjakeräyksen H0-käytävällä. Voit tuoda sohvien läheisyydessä olevaan joulupukin konttiin tuomisia milloin vain keräysaikana. Lahjakeräys aloitetaan tiistaina 14.11.

Tuo joulupukin konttiin uudenveroisia pehmoleluja, kyniä, vihkoja ym. koulutarvikkeita, tarra - tai tatuointiarkkeja (erityisesti yksisarviset ovat kovassa huudossa), hiusharjoja, -pantoja, -koristeita sekä avaamattomia shampoita, pesuaineita, deodorantteja, hammasharjoja ja -tahnoja, käsivoiteita ym. hygieniatuotteita äideille. Lisäksi herkut kuten karkit tai pienet terveelliset snacksit ovat kovasti toivottuja.

Joulupukki lähtee matkaan Viroon marraskuun lopussa, joten keräys päättyy perjantaina 24.11.

Kiitos, kun olet mukana tukemassa matkaamme ja tuottamassa iloa turvakodin lapsille! <3

3. Haku osa-aikaisille henkilökohtaisille avustajille

Hei opiskelija! Oletko kiinnostunut hankkimaan itsellesi työkokemusta ihmisläheisestä työtä jo opintojen alkumetreillä? Kenties lisätienestistäkään ei olisi haittaa?

#memehiläiset haemme osa-aikaisia henkilökohtaisia avustajia työskentelemään Tampereen lähialueilla. Töitä on tarjolla erityisestiYlöjärvellä, Hämeenkyrössä, Sastamalassa ja Nokialla. Työskentelyaikojen suhteen ohjat ovat omissa käsissäsi, joten työ sopii erinomaisesti juuri opiskelijoille. Henkilökohtaisena avustajana työtehtävänäsi on asiakkaan avustaminen arjen askareissa, kuten kodinhoidossa sekä harrastuksissa kodin ulkopuolella. Työ on kiireetöntä ja pääset aidosti mukaan parantamaan asiakkaan arkea.

Pääset tutustumaan meihin alla olevien linkkien takaa!

Hae näppärästi rekryrobotin kautta tai laittamalla minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen emma.manninen@mehilainen.fi. Voit jättää avoimen hakemuksen, vaikka alueella ei olisi juuri nyt rekryä auki.

Tietoa henkilökohtaisen avustajan työstä Viljamin kertomana:

Henkilökohtaisena avustajana Mehiläisessä

Rekryrobotti (voit jättää avoimen hakemuksen) https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/henkilokohtaiset-avustajat

Mehiläisen työpaikat & uratarinoita:

https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat

#elämätehtävänä

#memehiläiset

Ystävällisin terveisin

Emma Manninen

Rekrytointivastaava

0401256231

Mehiläinen Koti- ja hoitajapalvelut

https://www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/koti-ja-hoitajapalvelut

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. November's sports trial: SOPU's and PIRATE's billiards 20.11.

OTHER NOTIFICATIONS:

UPCOMING EVENTS:

1. November's sports trial: SOPU's and PIRATE's billiards 20.11.

Did the darkness of November surprise you once again? Do you need an excuse to get out from under the blankets and meet your fellow students?

No worries, because SOPU and PIRATE have reserved a bunch of billiard tables together from Galaxie Center Tampere! The event will take place on 20.11. at 5–8 p.m. You can sign up on kide.app. starting 13.11. No previous experience is needed!

Participation is paid per table before playing. The hourly price 10,40 € per table.

WHAT? SOPU's and PIRATE's billiards

WHERE? Galaxie Center Tampere

WHEN? Mon 20.11. at 5–8 p.m.

OTHER NOTIFICATIONS: