SOPU RY, VIIKKOPOSTI VKO 6

06.02.2023

SISÄLTÖ / IN ENGLISH BELOW

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOPU ry:n täydennyshaku

2. Vuoden ensimmäinen lajikokeilu: Luistelu!

3. Työelämätori 16.2.

4. Suunnittele SOPUlle tapahtuma -kilpailu

5. Siniset ystävät -sitsit

6. Hallituksen somepäivät jatkuvat!

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Palveluohjaajan tehtävä Tampereen Vaskikodit

2. Yritysesittely: Abnoy Oy

TULEVAT TAPAHTUMAT:

1. SOPU ry:n täydennyshaku

SOPU ry:ssä haemme vahvistusta joukkoomme!

Harmittaako, että et syykokouksessa hakenut hallitukseen? Kiinnostaako hallitushommat? Haluatko kerätä opettavaisia ja mahtavia kokemuksia hyvällä porukalla? Haluatko vaikuttaa? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin tämä tilaisuus on juuri sinulle!

Täydennyshaussa etsimme yhtä (1) uutta hallituksen jäsentä hallituskaudelle 2023. Tämä tapahtuu keskiviikkona 8.2. klo 17.00 auditoriossa E1-06. Asetu itse ehdolle tai tule äänestämään! Kokouksessa ovat äänioikeutettuja kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet, jotka ovat suorittaneet erääntyneen jäsenmaksun.

Jos heräsi kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä somessa tai sähköpostitse sopu@tamko.fi

Nähdään siellä <3

2. Vuoden ensimmäinen lajikokeilu: Luistelu!

Vuoden ensimmäinen lajikokeilu on luistelu! Mennään yhdessä vähän ulkoilemaan ja kokeilemaan pysytäänkö jäällä pystyssä. Sorsapuistossa on tekojäärata, jossa on kaikille avoin vuoro torstaisin 18:45 asti. Tekojääradalla pitäisi olla erikseen varattu alue mailallisille ja vieressä oleva kaukalo on vain mailallisille, jos pelit kiinnostaa. Tekojääradalla saa pelata vain pallolla, kaukalossa kiekolla. Kentän vieressä on kaksi lämmitettyä pukukoppia, mihin pääsee vaihtamaan luistimet. Lisää infoa Sorsapuiston kentästä löytyy osoitteesta https://www.tampere.fi/liikunta/liikuntapaikat/sorsapuiston-tekojaarata-ja-kaukalo

Ei hätää, jos ei löydy omia luistimia, otamme mukaan muutamia luistimia Tamkolta lainaksi. Jos haluat käydä sovittamassa sopivat luistimet, niin voit myös itse käydä lainaamassa Tamkon toimistolta. Tamkon toimistolta saa lainattua myös jääkiekkomailoja.

MITÄ: Luistelua   

MISSÄ: Sorsapuiston tekojäärata

MILLOIN: torstaina 9.2. klo 17 alkaen

MIKSI: ulkoilu tekee välillä ihan hyvää

3. Työelämätori 16.2.

Tamkilla on 16.2. klo 12:30–16 kaikille sosionomiopiskelijoille tarkoitettu Työelämätori! Tapahtumassa on laajasti mielenkiintoisia työelämätahoja esittäytymässä ja rekrytoimassa ständeillä harjoitteluihin ja töihin ja pitämässä työpajoja. Tämän lisäksi on 3 eri paneelikeskustelua työelämään siirtymisestä ja siellä liikkumisesta, työhyvinvoinnista ja yrittäjyydestä! Tapahtuman järjestää 3. vuoden sosionomiopiskelijat ja heidän tiimi lähettää kaikille sähköpostin, jossa on lisäinfoa ohjelmasta ja aikatauluista. Otathan myös työelämätorin instagram-tilin seurantaan! @tyoelamatori

4. Suunnittele SOPUlle tapahtuma -kilpailu

Nyt on tullut aikasi loistaa, nimittäin SOPu järjestää tapahtuman suunnittelu kilpailun. Ohjeet ovat hyvin simppelit: suunnittele SOPUlle uusi tapahtuma, esitä tapahtuma ideasi hallitukselle, voita äänestyksessä ja pääse mukaan järjestämään tapahtumasi.

Tapahtuma idean voit esittää ig postauksen kommenteissa, ig dm kautta tai laittaen sähköpostia sopu@tamko.fi. SOPUn hallitus käy läpi ideat ennen äänestystä, ja pidättää oikeuden poistaa ideat jo olemassa olevista tapahtumista ja häirintään kannustavat tapahtumat.

Aikaa tapahtuma ideoiden lähettämiseen on 16.2. asti, joten toimithan nopeasti!

Voittaja pääsee järjestämään ideoimansa tapahtuman yhdessä hallituksen kanssa, eli nyt on oiva tilaisuus myös tutustua hallitustoimintaan🥳

5. Siniset ystävät -sitsit

Jäikö ystävänpäiväheila saamatta? Ei hätää, tervetuloa SOPUn ja Sourcen ystävänpäiväteemaisille sitseille!

Sitsien teemana toimii liikennevalot. Lyhyesti ja ytimekkäästi selitettynä: vihreä=sinkku keltainen=complicated punainen=varattu. Eli pue sen väristä vaatetta päällesi, mikä tuntuu sopivan elämäntilanteeseesi ja tule laulamaan sielusi kyllyydestä! Sitsailu tapahtuu Hatanpään soutupaviljongilla keskiviikkona 15.2. klo 18.00, mutta ovet aukeavat jo klo 17.30. Lipun hinta on 17 € jäsenistölle ja 19 € ei-jäsenille. Jatkot tapahtuvat perinteisesti Kaijakassa.

Sitseillä tarjoilemme teille hieman ruokaa, mutta suosittelemme syömään ennen sitseille saapumista. Muistathan ottaa mukaan omaa juotavaa, mikäli suusi napsuu enemmän kuin kahden juoman ja kolmen shotin verran.

Jos koet, että olet nähnyt tai kokenut tapahtumassamme häirintää tai muuta sopimatonta käyttäytymistä, voit tulla kertomaan asiasta illan aikana tapahtumassa paikan päällä olevaan häirintäyhdyshenkilölle, olla järjestäjiin myöhemmin yhteydessä, tai olla myös yhteydessä SOPUn tai Tamkon häirintäyhdyshenkilöihin sähköpostitse:

miikka.kuusela@tuni.fi

hairintayhdyshenkilot@tamko.fi

TLDR;

MITÄ: Siniset ystävät -sitsit

MISSÄ: Hatanpään soutupaviljonki

MILLOIN: 15.2. klo 18.00

LIPUT: 17 € jäsenille, 19 € ei-jäsenille

6. Hallituksen somepäivät jatkuvat!

Sopu ry:n perinteiset somepäivät saavat jatkoa tällä viikolla! Somepäivien aikana pääset tutustumaan paremmin uuden hallituksen jäseniin ja halutessasi lähettämään heille kysymyksiä. Somepäivien aikana jokainen hallituksen jäsen päivittää Sopun Instagram-tiliä yhden päivän ajan.

Tällä viikolla Instagramin (@sopury) ottaa haltuun:

7.2. Tuutorivastaava Miikka

8.2. Tiedotusvastaava Saara

9.2. Ulkosuhdevastaava Wilma

10.2. Kulttuurivastaava Siiri

MUUT ILMOITUSASIAT:

1. Palveluohjaajan tehtävä Tampereen Vaskikodit

Tampereen Vaskikodeilla on haettavana palveluohjaajan tehtävä. Tehtävä on tarkoitettu vasta valmistuneelle tai valmistuvalle sosionomille. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan kokemattoman sosionomin palkkaluokassa. Palveluohjaaja toimii vastaavan palveluohjaajan työparina. Työtehtävät ovat monipuoliset ja kohdistuvat asukkaina olevien ikäihmisten neuvontaan, avustamiseen sekä monipuolisen harrastustoiminnan ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vaskikotien toimintaa on esitelty monipuolisesti kotisivuilla. Ilmoittautumiset helmikuun aikana vastaavalle palveluohjaajalle Tuula Lehtoselle, joka antaa myös lisätietoja tehtävästä.

Yhteystiedot: Pro Vaskikodit -yhdistys ry, Hatanpään puistokuja 22 G, 33900 Tampere

Tuula Lehtonen, puh. 050 5536852, 050 3071791

Kotisivu: www.tampereenvasikodit.fi

Juha Salonen

Vaskikotien puheenjohtaja

puh. 050 348 2104

2. Yritysesittely: Abnoy Oy

IN ENGLISH

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU ry's supplementary retrieval

2. The first sport trial of the year: Ice skating!

3. Työelämätori 16.2.

4. Plan an event for SOPU -competition

5. Siniset ystävät -sitsit

6. The board of Sopu continues social media days!

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

2. Job advertisement

UPCOMING EVENTS:

1. SOPU ry's supplementary retrieval

SOPU ry is seeking to strengthen our board!

Do you regret not applying for the board? Are you interested in what the board does? Do you want to getter educational and amazing experiences with a great group of people? Do you want to influence? If you answered yes to any of the question, this is just for you!

In our supplementary retrieval we are searching for one new member for the board of 2023. This takes place on Wednesday the 8th of February in the auditorium E1-06. Step forward or come vote! All full members of the association who have paid the due membership fee are entitled to vote and run for the board at the meeting.

If you have any questions, come ask us on social media or via email sopu@tamko.fi

See you there <3

2. The first sport trial of the year: Ice skating!

The first sport trial of the year is skating! Let's go outside together for a bit and try if we can stay upright on the ice. There is an artificial ice rink in Sorsapuisto, which is open to everyone on Thursdays until 18:45. The artificial ice rink should have a separate area reserved for stick players, and the rink next to it is only for stick players, if you are interested in games. You can only play with a ball on the artificial ice rink, with a puck in the rink. There are two heated locker rooms next to the field, where you can change your skates. More information about the Sorsapuisto field can be found at https://www.tampere.fi/en/sports-and-exercise/sports-and-exercise-facilities/sorsapuisto-artificial-ice-rink-and-ice-hockey-rink

No problem, if you don't own skates, we'll take a few skates from Tamko to borrow. If you want to go and have the appropriate skates fitted, you can also go and borrow ones from Tamko's office. Hockey sticks can also be borrowed from Tamko's office.

WHAT: Skating

WHERE: Sorsapuisto artificial ice rink

WHEN: Thursday 9.2. at 5PM

WHY: sometimes it's good to get some fresh air

3. Työelämätori 16.2.

Unfortunately this is only in Finnish

4. Plan an event for SOPU -competition

Your time to shine has come 'cause SOPU is doing a event planning competition. The instructions are very simple: plan a new event for SOPU, present your idea for the board, win in the voting and get to make the event happen.

You can present your event idea in the comments of the ig post, in our ig dm, or send us email at sopu@tamko.fi. SOPU's board reserves the right to skip any already existing events and events that encourages harassment.

You have untill 16.2. to send your ideas, so act fast!

The winner gets to make their event idea come to life alongside SOPU's board, so this is an awesome chance to familiarize with the board activities 🥳

5. Siniset ystävät -sitsit

Unfortunately this event is only in Finnish.

6. The board of Sopu continues social media days!

Sopu's traditional social media days continues! During social media days you will get to know the members of the new board better and send them questions. On social media days each member use to Sopu's Instagram account for one day.

This week on Instagram @sopury:

7.2. Tutoring official Miikka

8.2. Communications official Saara

9.2. Affairs official Wilma

10.2. Culture official Siiri

OTHER NOTIFICATIONS:

1. Job advertisement

Unfortunately this is only in Finnish.

2. Job advertisement

Unfortunately this is only in Finnish.